2011 En Favori Dizi 2011 Büyük Final: Geniş Aile vs Öyle Bir Geçer Zaman Ki

En Favori 2011 birincisi hangisi olsun ?

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tazıcan sürekli banlansın diyenler mesajı beğensin yada yorum yazsın bu kadar önemsemeye gerek yok bu tazıcanı dalga geçiyor bizimle sürekli banlanmasını istiyen üyelerden birisiyim
Mesajın beğenilsin diye mi yaptın? Bu arada FaceBook'ta da değilsin. ''... beğensin, ... yorum yapsın.'' gibi yazılara gerek yok. Bu arada bu kadar önemsemeye gerek yoksa niye bu kadar çok yorum atıyorsun?

"sifre" nickli üye tazıcan değil. Uzun süredir anketleri takip eden bir üyemiz.

tazıcan olsaydı anlardık :) Diğer üyelerde de herhangi bir problem yok. tazıcan olanları anlayabiliyoruz hemen :)

adminim tazıcan ban yedi ama ikide bir farklı kullanıcı adı alıyor bunu engelleyebilir misin

"sifre" nickli üye tazıcan değil. Uzun süredir anketleri takip eden bir üyemiz.

tazıcan olsaydı anlardık :) Diğer üyelerde de herhangi bir problem yok. tazıcan olanları anlayabiliyoruz hemen :)
Ne yalan söyleyeyim, tazıcan da çok sabırlı imiş be arkadaş! Bu kadar arkamdan laf edilse çeker giderdim forumdan. İnsanın gururu olur bari. :)

Mesajın beğenilsin diye mi yaptın? Bu arada FaceBook'ta da değilsin. ''... beğensin, ... yorum yapsın.'' gibi yazılara gerek yok. Bu arada bu kadar önemsemeye gerek yoksa niye bu kadar çok yorum atıyorsun?

şimdi ne alakası var mesajım beğenince elime birşey mi geçecek niye çok yorum atıyorsun cümlene nasıl cevap vereceğimi bulamadım:) çünkü yazarsam kırıcı olur ....

the killing elimde değil benim karekterim bu aklıma güzel birşey gelmiyor..............
saçma soru sorma bana iyi yanıt verelim..........
bugün sen yoktun bizim tazıcanla aktif olduğumuz zaman aramızda tartışma çıktı mesajlar silindi tartışma mesajları ondan bu kadar çok yazıyorum sürekli banlanmasını istiyorum insanda gurur olur sürekli farklı üyelikler almaya gerek yok............................

the killing elimde değil benim karekterim bu aklıma güzel birşey gelmiyor..............
saçma soru sorma bana iyi yanıt verelim..........
bugün sen yoktun bizim tazıcanla aktif olduğumuz zaman aramızda tartışma çıktı mesajlar silindi tartışma mesajları ondan bu kadar çok yazıyorum sürekli banlanmasını istiyorum insanda gurur olur sürekli farklı üyelikler almaya gerek yok............................
Bu kadar mesaj yazıyorsan ''Konuyu uzatmayın.'' dememen gerek. Yorum yazmadan önce iki düşün. :)

Türkçe Konuş Birşey Anlamadım Net Ve Açık Konuş
''Konuyu uzatmayın.'' dememen gerek. Yorum yazmadan önce iki düşün(bu cümlenden hiçbirşey anlamadım)

Türkçe Konuş Birşey Anlamadım Net Ve Açık Konuş
''Konuyu uzatmayın.'' dememen gerek. Yorum yazmadan önce iki düşün(bu cümlenden hiçbirşey anlamadım)
Anlayamayacak bir şey göremiyorum. Az önce orada ''Konuyu uzatmayın.'' dedin. Sen uzatıyorsan onların da uzatmalarına göz yummalısın demek istedim. Do you understand me?

burası yabancı forum değil yabancı dilde konuşmamıza gerek yok.........
ben ne zaman konuyu uzatmayın dedim linkini at görek bakam.........

ben öyle birşey yazmadım sen yatarken bir tarafın açıkta kalmış galiba............
ondan sordum ben öle birşey yazdığımı bilmiyorum ondan gönder dedim linki............

ben öyle birşey yazmadım sen yatarken bir tarafın açıkta kalmış galiba............
ondan sordum ben öle birşey yazdığımı bilmiyorum ondan gönder dedim linki............
Gördüğü hâlde de ''Görmedim.'' diyebilen, hiçbir şeye ''Düşünmeden cevapladım/yazdım.'' diyemeyen, kendini banel cevaplarla savunmaya çalışan klasik Türk. :)

linkini atacaksan at artık lan usandım burada ondan sonra ne diyeceksen de

tazıcan sürekli banlansın diyenler mesajı beğensin yada yorum yazsın bu kadar önemsemeye gerek yok bu tazıcanı dalga geçiyor bizimle sürekli banlanmasını istiyen üyelerden birisiyim
git işine ben ne demişim sen ne anlamışın...................

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...