2011 En Favori Dizi 2011 Büyük Final: Geniş Aile vs Öyle Bir Geçer Zaman Ki

En Favori 2011 birincisi hangisi olsun ?

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tazıcan kardeşim gel bu yoldan vazgeç.Bu şekilde eline hiçbirşey geçmez ne güzel bir gün ceza yiyecektin ALLAH bilir şimdi kaç gün ceza yiyeceksin.Biliyorum şimdi yazdıklarımızı okuyosundur.Sana vazgeç diyorum ve kendi iyiliğin için diyorum.

oyum kesinlikle geniş aile ye zatn öyle bir geçer zaman ki dizisini hiç sewmiorum geniş ailenin hastasıyım zatn

Admin Bu Banladıkların Hepsi Tazıcan Dehi Mi? Öyle bir Geçer Zaman Ki Verilen Oylara Baktım Oradaki Tüm Üyeler Banlanmış Hepsi Tazıcan Demek Ki Haklımıyım?

bir de admin bu tazıcana bir ayda yetmez 2020 yılına kadar olsada farketmez buna en iyisi bir anket yapmamız lazım bir gün sonra dönsün mü yoksa sürekli mi yada bir ay sonra mı diye benim oyum sürekli olur :)

bende tazıcan olanları demek istedim bu arada admin yukardaki mesajımda yüzde yüz eminim ak-rap ve şifre adlı üyeler nerede ise aynı anda üye olmuşlar ve saçma bir cümle yazmış ak-rap oda tazıcan değil ise ondan özür dilerim o ise kılıktan kılığa giyenlere bukalemun denir tazıcanda aynısı

Elinde kanıt olmadan kimseyi suçlayamazsın :)

En ufak bir kanıt yok aynı kişiler olduklarına dair. Diğer üyelikler tespit edilebiliyor anında :)

admin farkındasan 10-5 ti 5 dakika olamadan 11-10 oldu al sana kanıt ve ikiside aynı saatlerde üye olmuşlar bu da ikinci kanıt

adminim bir 2 tane daha üyelik çıktı ılıksudakimyüzemez falan onları da araştırırmsın

tazıcan o işte tam 4 tane 3 dakika aralığı ve 1 dakika ralığı ile son 5 dakikada 4 yeni üye olmuş bu tazıcan bu kadar saçma cümleleri ondan başkası kullanamaz

itiraf ediyorum bende tazıcanım hepimiz tazıcanız[8D]

tazıcan sürekli banlansın diyenler mesajı beğensin yada yorum yazsın bu kadar önemsemeye gerek yok bu tazıcanı dalga geçiyor bizimle sürekli banlanmasını istiyen üyelerden birisiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...