Doritoslar zaten genel olarak baharatlı. Kokusu var tabi
Bizim için en iyi yancı cips hangisi acaba var mı tercihiniz @Yakamoz-Asi @Royal_Highness![]()
Genel anlamda mi?
Doritoslar zaten genel olarak baharatlı. Kokusu var tabi
Bizim için en iyi yancı cips hangisi acaba var mı tercihiniz @Yakamoz-Asi @Royal_Highness![]()
Masa için
Masa için![]()
Arpalı malt içeceğinin yanında Ruffles Originals Sade Patates Cipsi iyi gidiyor benceDoritoslar zaten genel olarak baharatlı. Kokusu var tabi
Budaaa azzz değill haaaaArpalı malt içeceğinin yanında Ruffles Originals Sade Patates Cipsi iyi gidiyor bence
Ama @Yakamoz-Asi'nin de dediği gibi meşe fıçılarda dinlendirilen karamel renkli içeceğin yanına badem vb. kuruyemişler yakışıyor![]()
Tuzlu iyi gidiyor lays klasik ve ruffles iyi o konudaValla masa icin tercihim cips yerine cerez olurama illa cips olacaksa hafif acili olabilir
![]()
Ooo genel kültür akıyor güzel bilgiler teşekürlerArpalı malt içeceğinin yanında Ruffles Originals Sade Patates Cipsi iyi gidiyor bence
Ama @Yakamoz-Asi'nin de dediği gibi meşe fıçılarda dinlendirilen karamel renkli içeceğin yanına badem vb. kuruyemişler yakışıyor![]()
Senin lise çağlarınBudaaa azzz değill haaaa
Neler biliyorrr nelerrrr😄😅
Lise çağlarında 2 tl lik ikram şarapları ve skoll bira vardııı..
Yokluktan onları alıppp kafayı bulurduk 🤭🤭🤭🤭😅😅😅
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi
Bende nacho dedim bu arada.Doritos Nacho eskisi gibi değil onu bozdular ama Ruffles original de dümdüz cips be kardeşim
Doritos Nacho diyorum
Yok kötü değil o da ama en iyilerden değil bence. En iyiyi ararken insan daha farklı aromalar arıyorBende nacho dedim bu arada.
Nasıl ya dümdüz cips olunca kötü mü oluyor. Aslında karar vermesi zor olduğu için insan seçim yapmak zorunda kalıyor yoksa ikisi de yenir![]()