2025 En Favori Cipsi Seçiyoruz! Yarı Final Ruffles Originals & Doritos Nacho Peynirli

En Favori Cipsi Seçiyoruz! Yarı Final Ruffles Originals & Doritos Nacho Peynirli

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arpalı malt içeceğinin yanında Ruffles Originals Sade Patates Cipsi iyi gidiyor bence :A

Ama @Yakamoz-Asi'nin de dediği gibi meşe fıçılarda dinlendirilen karamel renkli içeceğin yanına badem vb. kuruyemişler yakışıyor :D
Budaaa azzz değill haaaa
Neler biliyorrr nelerrrr😄😅

Lise çağlarında 2 tl lik ikram şarapları ve skoll bira vardııı..
Yokluktan onları alıppp kafayı bulurduk 🤭🤭🤭🤭😅😅😅

@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi

Valla masa icin tercihim cips yerine cerez olur :D ama illa cips olacaksa hafif acili olabilir :D
Tuzlu iyi gidiyor lays klasik ve ruffles iyi o konuda :D

Cerezin yeri ayrı tabi
Arpalı malt içeceğinin yanında Ruffles Originals Sade Patates Cipsi iyi gidiyor bence :A

Ama @Yakamoz-Asi'nin de dediği gibi meşe fıçılarda dinlendirilen karamel renkli içeceğin yanına badem vb. kuruyemişler yakışıyor :D
Ooo genel kültür akıyor güzel bilgiler teşekürler :D
Budaaa azzz değill haaaa
Neler biliyorrr nelerrrr😄😅

Lise çağlarında 2 tl lik ikram şarapları ve skoll bira vardııı..
Yokluktan onları alıppp kafayı bulurduk 🤭🤭🤭🤭😅😅😅

@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi
Senin lise çağların :F

Doritos Nacho eskisi gibi değil onu bozdular ama Ruffles original de dümdüz cips be kardeşim :A

Doritos Nacho diyorum

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Doritos Nacho eskisi gibi değil onu bozdular ama Ruffles original de dümdüz cips be kardeşim :A

Doritos Nacho diyorum
Bende nacho dedim bu arada.

Nasıl ya dümdüz cips olunca kötü mü oluyor. Aslında karar vermesi zor olduğu için insan seçim yapmak zorunda kalıyor yoksa ikisi de yenir :D

Bende nacho dedim bu arada.

Nasıl ya dümdüz cips olunca kötü mü oluyor. Aslında karar vermesi zor olduğu için insan seçim yapmak zorunda kalıyor yoksa ikisi de yenir :D
Yok kötü değil o da ama en iyilerden değil bence. En iyiyi ararken insan daha farklı aromalar arıyor :A Bence en iyileri Lays'in yoğurt ve mevsim yeşillikleri bu arada ama onlar çeyrekte gitti...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...