En Favori 90'lar Şarkısı | 5.Tur | E Grubu

Hangi 2 Şarkı Çeyrek Finale Yükselsin ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Umarım yanlış anlamışımdır

Özlem Tekin

eveet özlemde lenecek gibi şebnemden sonra buda elenirse benim açımdan doksanlar kapanmış olacak

Aşk Herşeyi Affedermi

Sertab Erener
Özlem Tekin ( @destere 1 kereye mahsus senin için kaptı oyumu
)

bir kereye mahsusu falan yok zaten şebnem elendi bir özlem kaldı finale kadar benimlesin
başka bir aday desteklersen saçlarını yolarım
Bak şuana kadar bu şarkıya oy vermedim hiç
Cem Karaca'ya verirdim normalde

İnsan harika atardı. Kıyak geçtim bilerek

Bak şuana kadar bu şarkıya oy vermedim hiç
Cem Karaca'ya verirdim normalde

İnsan harika atardı. Kıyak geçtim bilerek
şimdi harika attım ödeştik sayılır artık özlemi şampiyon yapana kadar birlikte hareket ederiz sonra tekrar birbirimize saldırabiliriz sonrası önemli değil

şimdi harika attım ödeştik sayılır artık özlemi şampiyon yapana kadar birlikte hareket ederiz sonra tekrar birbirimize saldırabiliriz sonrası önemli değil
Biz öncesinde saldırmadıkki sonrasında saldıralım

Şimdi tüm şarkıları hatırlamıyorum ama mesela Sezen Aksu'nun tutuklu şarkısı ve rakip gelmediği sürece desteğimi alma ihtimalin çok yüksek

sezen aksunun bir çok şarkısı zaten vasatın üstü dediğim iyi şarkılardır ama harika diyebileceğim şarkısı yok şu anda iyidir o kadar

özlemse tek şarkıyla yarışıyor ama en güzelini yakalamış kız desteklemek lazım

Hatırası var tutuklu şarkısının

Dur peşin konuşmayaım. Gruplar açılsın bakarız

Hatırası var tutuklu şarkısının

Dur peşin konuşmayaım. Gruplar açılsın bakarız
umarım aynı guruba denk düşmez düşersede şöyle yaparsın bekle eğer sezen çok düşükse özleme oy at çok yükseksede özleme oy at yok eşitseler oy verme hakkını kullanma

umarım aynı guruba denk düşmez düşersede şöyle yaparsın bekle eğer sezen çok düşükse özleme oy at çok yükseksede özleme oy at yok eşitseler oy verme hakkını kullanma
Böyle etkinliklerde genelde anlaşıyoruz. Yine seni sevindiririm kesin