sende hafıza bu yaşlarda tatile çıkmış ilerleyen yaşlarda artık balıklara rahmet okutursunAy yine unuttum enişte @destere
Hahahahhaa biz Gürcistanlılar böyleyiz eniştesende hafıza bu yaşlarda tatile çıkmış ilerleyen yaşlarda artık balıklara rahmet okutursun
aretniyetli çıktı baldız oysa @Thequeer i tanımadan önce gürcülerin hepsi iyi sanırdım tam bir fiyaskoyla karşı karşıyayız@destere Senden 1 tane oy istiyor sende ikisinede başkalarına atıyon
ismail yk nın sevdiğin bir şarkısını sana armağan edecektim ama sen nasıl olsa hangi şarkı olduğunu anlamışsındırHahahahhaa biz Gürcistanlılar böyleyiz enişte
Umarım yanlış anlamışımdıraretniyetli çıktı baldız oysa @Thequeer i tanımadan önce gürcülerin hepsi iyi sanırdım tam bir fiyaskoyla karşı karşıyayız
ismail yk nın sevdiğin bir şarkısını sana armağan edecektim ama sen nasıl olsa hangi şarkı olduğunu anlamışsındır
doğru anlamışsındır büyük ihtimal seni şarkıyla başbaşa bırakayımUmarım yanlış anlamışımdır
doğru anlamışsındır büyük ihtimal seni şarkıyla başbaşa bırakayım
Destere bana bile şarkı hediye etmiyor , kıymetini bil @ThequeerUmarım yanlış anlamışımdır
bir kereye mahsusu falan yok zaten şebnem elendi bir özlem kaldı finale kadar benimlesin başka bir aday desteklersen saçlarını yolarımSertab Erener
Özlem Tekin ( @destere 1 kereye mahsus senin için kaptı oyumu )
Bak şuana kadar bu şarkıya oy vermedim hiç Cem Karaca'ya verirdim normaldebir kereye mahsusu falan yok zaten şebnem elendi bir özlem kaldı finale kadar benimlesin başka bir aday desteklersen saçlarını yolarım
şimdi harika attım ödeştik sayılır artık özlemi şampiyon yapana kadar birlikte hareket ederiz sonra tekrar birbirimize saldırabiliriz sonrası önemli değilBak şuana kadar bu şarkıya oy vermedim hiç Cem Karaca'ya verirdim normalde
İnsan harika atardı. Kıyak geçtim bilerek
Biz öncesinde saldırmadıkki sonrasında saldıralımşimdi harika attım ödeştik sayılır artık özlemi şampiyon yapana kadar birlikte hareket ederiz sonra tekrar birbirimize saldırabiliriz sonrası önemli değil
sezen aksunun bir çok şarkısı zaten vasatın üstü dediğim iyi şarkılardır ama harika diyebileceğim şarkısı yok şu anda iyidir o kadarBiz öncesinde saldırmadıkki sonrasında saldıralım
Şimdi tüm şarkıları hatırlamıyorum ama mesela Sezen Aksu'nun tutuklu şarkısı ve rakip gelmediği sürece desteğimi alma ihtimalin çok yüksek
Hatırası var tutuklu şarkısınınsezen aksunun bir çok şarkısı zaten vasatın üstü dediğim iyi şarkılardır ama harika diyebileceğim şarkısı yok şu anda iyidir o kadar
özlemse tek şarkıyla yarışıyor ama en güzelini yakalamış kız desteklemek lazım
umarım aynı guruba denk düşmez düşersede şöyle yaparsın bekle eğer sezen çok düşükse özleme oy at çok yükseksede özleme oy at yok eşitseler oy verme hakkını kullanmaHatırası var tutuklu şarkısının
Dur peşin konuşmayaım. Gruplar açılsın bakarız
Böyle etkinliklerde genelde anlaşıyoruz. Yine seni sevindiririm kesinumarım aynı guruba denk düşmez düşersede şöyle yaparsın bekle eğer sezen çok düşükse özleme oy at çok yükseksede özleme oy at yok eşitseler oy verme hakkını kullanma