En Favori 90'lar Şarkısı | 5.Tur | E Grubu

Hangi 2 Şarkı Çeyrek Finale Yükselsin ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
aretniyetli çıktı baldız oysa @Thequeer i tanımadan önce gürcülerin hepsi iyi sanırdım tam bir fiyaskoyla karşı karşıyayız :)

ismail yk nın sevdiğin bir şarkısını sana armağan edecektim ama sen nasıl olsa hangi şarkı olduğunu anlamışsındır :)
Umarım yanlış anlamışımdır :)

Özlem Tekin

eveet özlemde lenecek gibi şebnemden sonra buda elenirse benim açımdan doksanlar kapanmış olacak :)

bir kereye mahsusu falan yok zaten şebnem elendi bir özlem kaldı finale kadar benimlesin:) başka bir aday desteklersen saçlarını yolarım :)
Bak şuana kadar bu şarkıya oy vermedim hiç :) Cem Karaca'ya verirdim normalde :)
İnsan harika atardı. Kıyak geçtim bilerek :A

Bak şuana kadar bu şarkıya oy vermedim hiç :) Cem Karaca'ya verirdim normalde :)
İnsan harika atardı. Kıyak geçtim bilerek :A
şimdi harika attım ödeştik sayılır artık özlemi şampiyon yapana kadar birlikte hareket ederiz sonra tekrar birbirimize saldırabiliriz sonrası önemli değil :)

şimdi harika attım ödeştik sayılır artık özlemi şampiyon yapana kadar birlikte hareket ederiz sonra tekrar birbirimize saldırabiliriz sonrası önemli değil :)
Biz öncesinde saldırmadıkki sonrasında saldıralım :A
Şimdi tüm şarkıları hatırlamıyorum ama mesela Sezen Aksu'nun tutuklu şarkısı ve rakip gelmediği sürece desteğimi alma ihtimalin çok yüksek :D

Biz öncesinde saldırmadıkki sonrasında saldıralım :A
Şimdi tüm şarkıları hatırlamıyorum ama mesela Sezen Aksu'nun tutuklu şarkısı ve rakip gelmediği sürece desteğimi alma ihtimalin çok yüksek :D
sezen aksunun bir çok şarkısı zaten vasatın üstü dediğim iyi şarkılardır ama harika diyebileceğim şarkısı yok şu anda iyidir o kadar :)
özlemse tek şarkıyla yarışıyor ama en güzelini yakalamış kız desteklemek lazım :)

sezen aksunun bir çok şarkısı zaten vasatın üstü dediğim iyi şarkılardır ama harika diyebileceğim şarkısı yok şu anda iyidir o kadar :)
özlemse tek şarkıyla yarışıyor ama en güzelini yakalamış kız desteklemek lazım :)
Hatırası var tutuklu şarkısının :D
Dur peşin konuşmayaım. Gruplar açılsın bakarız :D

Hatırası var tutuklu şarkısının :D
Dur peşin konuşmayaım. Gruplar açılsın bakarız :D
umarım aynı guruba denk düşmez düşersede şöyle yaparsın bekle eğer sezen çok düşükse özleme oy at çok yükseksede özleme oy at yok eşitseler oy verme hakkını kullanma :)

umarım aynı guruba denk düşmez düşersede şöyle yaparsın bekle eğer sezen çok düşükse özleme oy at çok yükseksede özleme oy at yok eşitseler oy verme hakkını kullanma :)
Böyle etkinliklerde genelde anlaşıyoruz. Yine seni sevindiririm kesin :D