En Favori 90'lar Şarkısı | 5.Tur | E Grubu

Hangi 2 Şarkı Çeyrek Finale Yükselsin ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Maalesef en sevdiklerime verdim ona sıra gelmedi :A
:F:FAaa adama bak be beddua ediyor bide üstüme iyilik sağlık yaw
iki oy hakkınız var birini en sevdiğinize birinide özleme atın ne kaybedersinizki onca bedduama çarpmaktan iyidir :)

Nerelerdeydin? Sen yokken dedikodunu yaptık :A Seni çılgın
dün zaten kırk sayfa dedikodu okudum sayenizde bu aralar foruma pek giremesemde kulaklarım bayağı çınlıyor :)

iki oy hakkınız var birini en sevdiğinize birinide özleme atın ne kaybedersinizki onca bedduama çarpmaktan iyidir :)

dün zaten kırk sayfa dedikodu okudum sayenizde bu aralar foruma pek giremesemde kulaklarım bayağı çınlıyor :)

:F:FAyy bayılcam destere içime fenalıklar getirtme yaa sevdiklerime verdim ben aa

Oylarımdan memnunum diyorum gözleriniz mi görmüyor :A :A
böyle kamuya açık bir alanda tek başına karar vermek neyin nesidir anlamıyorum işte konuştuk tartıştık oylarında hata olduğunu belirledik yani istemesende sayın sunucumuz sayğıdeğer hohathamız @Çiğdem- senin oylarını değiştirmeye karar vermiş yapacak bişey yok :)

böyle kamuya açık bir alanda tek başına karar vermek neyin nesidir anlamıyorum işte konuştuk tartıştık oylarında hata olduğunu belirledik yani istemesende sayın sunucumuz sayğıdeğer hohathamız @Çiğdem- senin oylarını değiştirmeye karar vermiş yapacak bişey yok :)
@destere Haklı sen kendi başına değilsin @eskici :A :A :A
Benimle kafamı buluyorsunuz arkadaş madem öyle gidin başkasının oylarını değiştirin :A :A