Kenan Doğulu - Yaparım Bilirsin
- Mustafa Sandal - Aya Benzer
Candan Erçetin- Yalan
- Sebnem Paker - Dinle
Kenan ile arasında kaldım Kenanı tercih ettimAyna? 😱
Yazıklar olsun Benim şimdi 3 oy belliKenan ile arasında kaldım Kenanı tercih ettim
Asıl sana yazıklar olsun be Musti varkanYazıklar olsun Benim şimdi 3 oy belli
Candan Erçetin- Yalan
Murat Kekilli - Bu Akşam Ölürüm
Ayna- Ölünce Sevemezsem Seni
4. oya karar veremedim. Üçü de birbirinden beter. Biri senin sandalye biri @destere nin Şebnem diğeri de Kenan
Mecburen ona oy verdik yine ballı herif kolay gruba düşüyor hep bu şarkısıyla özellikle @destere Şebnem'in şarkısından daha güzel, Çiğdem sen de bir daha Ayna seviyorum falan deme Ölünce Sevemezsem Seni gibi bir şarkı varken gidip pakere oy atmışsınAsıl sana yazıklar olsun be Musti varkan
Buraya kadarda iyi geldilerMecburen ona oy verdik yine ballı herif kolay gruba düşüyor hep bu şarkısıyla özellikle @destere Şebnem'in şarkısından daha güzel, Çiğdem sen de bir daha Ayna seviyorum falan deme Ölünce Sevemezsem Seni gibi bir şarkı varken gidip pakere oy atmışsın
Candan Erçetin- Yalan
Murat Kekilli - Bu Akşam Ölürüm
Ayna- Ölünce Sevemezsem Seni
Mustafa Sandal - Aya Benzer
Kenan eleniyordu ozaman koca Kenanın bir şarkısı kalsın etkinlikte
Candan'ı çıkarıp Ayna'ya oy atarsan bu gruptan herkes çıkar, bence yetkini kullanıp bunu yapabilirsin
Oy değiştirip snuca gö re hareket etmek yok desterelerede izin vermedim oyunu verdiysen geçm iş olsunCandan'ı çıkarıp Ayna'ya oy atarsan bu gruptan herkes çıkar, bence yetkini kullanıp bunu yapabilirsin
Yok ben verdim zaten, benim değiştirmem bir şey değiştirmiyor ancak sen değiştirirsen olur Gruplar hep öyle başa baş yalnız bu eşitlikte hepsi tur atlayacak kuralı yüzünden her grupta fazla fazla şarkı çıkıyor nasıl sonlanacak bu etkinlik böyleOy değiştirip snuca gö re hareket etmek yok desterelerede izin vermedim oyunu verdiysen geçm iş olsun
Hem 1 şarkıda elensin ayoll hepsin in tur geçtiği grupmu olur
Aaa ayarlayacam inş ona göre ayar çekiyorumYok ben verdim zaten, benim değiştirmem bir şey değiştirmiyor ancak sen değiştirirsen olur Gruplar hep öyle başa baş yalnız bu eşitlikte hepsi tur atlayacak kuralı yüzünden her grupta fazla fazla şarkı çıkıyor nasıl sonlanacak bu etkinlik böyle
Senin ayar çekmeni biliyorum ben, sandalyeni kolay gruplara atıyorsun geri kalanlara ölüm grubu yapıyorsunAaa ayarlayacam inş ona göre ayar çekiyorum
Kıskanma MustimiSenin ayar çekmeni biliyorum ben, sandalyeni kolay gruplara atıyorsun geri kalanlara ölüm grubu yapıyorsun