En Favori 90'lar Şarkısı | 4.Tur | D Grubu

Hangi 4 Şarkı 5.Tura Yükselsin ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
  1. Mustafa Sandal - Aya Benzer

Candan Erçetin- Yalan

2. Sebnem Paker - Dinle
Kenan Doğulu - Yaparım Bilirsin

Kenan ile arasında kaldım Kenanı tercih ettim :A :A :A
Yazıklar olsun :T: Benim şimdi 3 oy belli

Candan Erçetin- Yalan
Murat Kekilli - Bu Akşam Ölürüm
Ayna- Ölünce Sevemezsem Seni

4. oya karar veremedim. Üçü de birbirinden beter. Biri senin sandalye biri @destere nin Şebnem diğeri de Kenan :A

Yazıklar olsun :T: Benim şimdi 3 oy belli

Candan Erçetin- Yalan

4. oya karar veremedim. Üçü de birbirinden beter. Biri senin sandalye biri @destere nin Şebnem diğeri de Kenan :A
Asıl sana yazıklar olsun be Musti varkan :A :A :A

Asıl sana yazıklar olsun be Musti varkan :A :A :A
Mecburen ona oy verdik yine ballı herif kolay gruba düşüyor hep bu şarkısıyla özellikle :A @destere Şebnem'in şarkısından daha güzel, Çiğdem sen de bir daha Ayna seviyorum falan deme Ölünce Sevemezsem Seni gibi bir şarkı varken gidip pakere oy atmışsın :A

Candan Erçetin- Yalan
Mustafa Sandal - Aya Benzer

Mecburen ona oy verdik yine ballı herif kolay gruba düşüyor hep bu şarkısıyla özellikle :A @destere Şebnem'in şarkısından daha güzel, Çiğdem sen de bir daha Ayna seviyorum falan deme Ölünce Sevemezsem Seni gibi bir şarkı varken gidip pakere oy atmışsın :A

Candan Erçetin- Yalan
Mustafa Sandal - Aya Benzer
Buraya kadarda iyi geldiler :A :A :A

@S.G.A.T. ile @destere itekleye itekleye Şebnem'i götürüyor sen bir Ayna'ya sahip çıkmadın oy atsan bu turu da geçeceklerdi hain hogatha :T:
Kenan eleniyordu ozaman koca Kenanın bir şarkısı kalsın etkinlikte :A :A :A

@S.G.A.T. @destere Çeyrekten önceki son tura kadar getirdiler kadını Çeyreğe atabiirlermi bakalım ama helvasını kavururuz büyük ihtimal :A

Kenan eleniyordu ozaman koca Kenanın bir şarkısı kalsın etkinlikte :A :A :A

@S.G.A.T. @destere Çeyrekten önceki son tura kadar getirdiler kadını Çeyreğe atabiirlermi bakalım ama helvasını kavururuz büyük ihtimal :A
Candan'ı çıkarıp Ayna'ya oy atarsan bu gruptan herkes çıkar, bence yetkini kullanıp bunu yapabilirsin :A

Candan'ı çıkarıp Ayna'ya oy atarsan bu gruptan herkes çıkar, bence yetkini kullanıp bunu yapabilirsin :A
Oy değiştirip snuca gö re hareket etmek yok desterelerede izin vermedim oyunu verdiysen geçm iş olsun :A

Hem 1 şarkıda elensin ayoll hepsin in tur geçtiği grupmu olur :A :A :A

Oy değiştirip snuca gö re hareket etmek yok desterelerede izin vermedim oyunu verdiysen geçm iş olsun :A

Hem 1 şarkıda elensin ayoll hepsin in tur geçtiği grupmu olur :A :A :A
Yok ben verdim zaten, benim değiştirmem bir şey değiştirmiyor ancak sen değiştirirsen olur :A Gruplar hep öyle başa baş yalnız bu eşitlikte hepsi tur atlayacak kuralı yüzünden her grupta fazla fazla şarkı çıkıyor nasıl sonlanacak bu etkinlik böyle :A

Yok ben verdim zaten, benim değiştirmem bir şey değiştirmiyor ancak sen değiştirirsen olur :A Gruplar hep öyle başa baş yalnız bu eşitlikte hepsi tur atlayacak kuralı yüzünden her grupta fazla fazla şarkı çıkıyor nasıl sonlanacak bu etkinlik böyle :A
Aaa ayarlayacam inş ona göre ayar çekiyorum :A :A :A

Biiir ikiii üçç Şampiyon Şebnem Paker :Z:Z:Z @destere

IMG_5368.JPG