sunucu olarak bilmen lazım @Dosi @vadikızı @Forumdash @Harunnn60 @S.G.A.T. @MasacRE- @sokak sanati @MEnes @xemrexxx
özleme oy vermezseniz saçlarınız dökülsün kel kalasınız
Tam adamından oy istiyorsun he ben Özlem Tekin sevmem yaw
sunucu olarak bilmen lazım @Dosi @vadikızı @Forumdash @Harunnn60 @S.G.A.T. @MasacRE- @sokak sanati @MEnes @xemrexxx
Hahahah Aaa evet iyice kurulmuştu konuna , verilen pastaları börekleri zıkkımlanıyorduBen uyuyunca konumu kirletmiş destere Taylorun videolarını paylaşmış
Nerde beleş orada yerleşen bir destere var zatenHahahah Aaa evet iyice kurulmuştu konuna , verilen pastaları börekleri zıkkımlanıyordu
@destere
çok kötü beddua ettim bedduam tutar özleme oy vermeyenin saçında tek tüy kalmasın kel kalsın demiştimTam adamından oy istiyorsun he ben Özlem Tekin sevmem yaw
taylorla pis konunu cennet bahçesine çevirdim iyilik yaramıyor sana gagaBen uyuyunca konumu kirletmiş destere Taylorun videolarını paylaşmış
bir dahada o konuya uğramam istenmediğimiz yerde durmayız katy ile gagayla oynaşsın dursunHahahah Aaa evet iyice kurulmuştu konuna , verilen pastaları börekleri zıkkımlanıyordu
@destere
Kutlamasaydın koca 1 yıl hep içinde ukte kalarak geçiricekti @Harunnn60çok kötü beddua ettim bedduam tutar özleme oy vermeyenin saçında tek tüy kalmasın kel kalsın demiştim
taylorla pis konunu cennet bahçesine çevirdim iyilik yaramıyor sana gaga
bir dahada o konuya uğramam istenmediğimiz yerde durmayız katy ile gagayla oynaşsın dursun
kutladıkta noldu habire çemkirip duruyor gaga buna iyilik yaramaz kutlamayayımda kös kös otursun öyleKutlamasaydın koca 1 yıl hep içinde ukte kalarak geçiricekti @Harunnn60
Bana bile hediye vermekten kaçıyorsun @Harunnn60 a Gaga vermişsin kıymetini biliyordurkutladıkta noldu habire çemkirip duruyor gaga buna iyilik yaramaz kutlamayayımda kös kös otursun öyle
gaganın pis resimlerinden çok ona hediye etmek kolay ama sana nasıl öyle kıymetsiz hediyeler vereyimki? bakıyorum bakıyorum çevreme o kadar senin o muhteşem ruhuna hitap edecek değerde hediye bulamıyorum, öyle olunca hiç hediye vermemek daha güzel diye düşünüyorum, ve bu mesajdan dolayı bir harika alırım senden )Bana bile hediye vermekten kaçıyorsun @Harunnn60 a Gaga vermişsin kıymetini biliyordur
Oooo gece gece romantikliğin üstündegaganın pis resimlerinden çok ona hediye etmek kolay ama sana nasıl öyle kıymetsiz hediyeler vereyimki? bakıyorum bakıyorum çevreme o kadar senin o muhteşem ruhuna hitap edecek değerde hediye bulamıyorum, öyle olunca hiç hediye vermemek daha güzel diye düşünüyorum, ve bu mesajdan dolayı bir harika alırım senden )
gece gündüz farketmiyor hep romantiğimdir profildeki hediyeyi beğenmene sevindim arada bir öyle muhteşem hediyelerim olacaktır hogathamaOooo gece gece romantikliğin üstünde
Ama 4.yıl kutlama hediyemi konudan olmasada profilmden verdiğini beğenmiştim baya bana en uyan şeydi
Bu gece gelmedi bizi kontrole @Harunnn60gece gündüz farketmiyor hep romantiğimdir profildeki hediyeyi beğenmene sevindim arada bir öyle muhteşem hediyelerim olacaktır hogathama
gagaya ise gaga resimleri vermeye devam ederiz o bile fazla zaten
çoktan uyumuştur üstünde pireler oynaşıyordur gagaya kimse kutlama falan yapmaz hatta annesi kapıdan kovuyormuş gaga bacadan eve dalıyormuş diye duydum seveni yokki kutlama yapılsın doğduğu o güne lanet ediyormuş akrabaları konu komşusu, bu illet şey keşke doğmasaydı diyorlarmışBu gece gelmedi bizi kontrole @Harunnn60
Doğum günü kutlamaları bitmedi sanırım koktey partileri veriyordu sonucta dizi yıldızı , bizim gibi evinde pasta yiyerek kutlamıyor
Hhahaha Aaaa kedi yavrusu gibi bahsediyorsun @Harunnn60çoktan uyumuştur üstünde pireler oynaşıyordur gagaya kimse kutlama falan yapmaz hatta annesi kapıdan kovuyormuş gaga bacadan eve dalıyormuş diye duydum seveni yokki kutlama yapılsın doğduğu o güne lanet ediyormuş akrabaları konu komşusu, bu illet şey keşke doğmasaydı diyorlarmış
ben denilenleri aktarıyorum sadece... üzüldüm aslında gagaya, tamam pis biri ama bu kadarda dışlanmazki insan sonuçta o da bir canlı sayılır
atmışlar dışarı kapının önünde böyle duruyorHhahaha Aaaa kedi yavrusu gibi bahsediyorsun @Harunnn60
Senin evin yakınmış gidip ilgilensene yazık şu ciciliğe bak
Hahahaha Aaa krıze girdim gözümden yaş geldiatmışlar dışarı kapının önünde böyle duruyor
keşke olmasa ben süper mod olurdum buralar cennete dönerdiHahahaha Aaa krıze girdim gözümden yaş geldi
@Harunnn60 olmasa napacaz forumda yokkende yine adını anmadan yapamıyoruz birde beni unuttunuz der
Bilemiyecemsunucu olarak bilmen lazım @Dosi @vadikızı @Forumdash @Harunnn60 @S.G.A.T. @MasacRE- @sokak sanati @MEnes @xemrexxx