En Favori 90'lar Şarkısı | 4.Tur | B Grubu

Hangi 4 Şarkı 5.Tura Yükselsin ?

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Tam adamından oy istiyorsun he ben Özlem Tekin sevmem yaw:F
çok kötü beddua ettim bedduam tutar:) özleme oy vermeyenin saçında tek tüy kalmasın kel kalsın demiştim :)

Ben uyuyunca konumu kirletmiş destere :A Taylorun videolarını paylaşmış :A
taylorla pis konunu cennet bahçesine çevirdim iyilik yaramıyor sana gaga :)

Hahahah Aaa evet iyice kurulmuştu konuna , verilen pastaları börekleri zıkkımlanıyordu
:A :A :A @destere
bir dahada o konuya uğramam istenmediğimiz yerde durmayız:) katy ile gagayla oynaşsın dursun :)

çok kötü beddua ettim bedduam tutar:) özleme oy vermeyenin saçında tek tüy kalmasın kel kalsın demiştim :)

taylorla pis konunu cennet bahçesine çevirdim iyilik yaramıyor sana gaga :)

bir dahada o konuya uğramam istenmediğimiz yerde durmayız:) katy ile gagayla oynaşsın dursun :)
Kutlamasaydın koca 1 yıl hep içinde ukte kalarak geçiricekti @Harunnn60 :A :A :A

Bana bile hediye vermekten kaçıyorsun @Harunnn60 a Gaga vermişsin kıymetini biliyordur :A
gaganın pis resimlerinden çok ona hediye etmek kolay ama sana nasıl öyle kıymetsiz hediyeler vereyimki? bakıyorum bakıyorum çevreme o kadar senin o muhteşem ruhuna hitap edecek değerde hediye bulamıyorum, öyle olunca hiç hediye vermemek daha güzel diye düşünüyorum, ve bu mesajdan dolayı bir harika alırım senden :))

gaganın pis resimlerinden çok ona hediye etmek kolay ama sana nasıl öyle kıymetsiz hediyeler vereyimki? bakıyorum bakıyorum çevreme o kadar senin o muhteşem ruhuna hitap edecek değerde hediye bulamıyorum, öyle olunca hiç hediye vermemek daha güzel diye düşünüyorum, ve bu mesajdan dolayı bir harika alırım senden :))
Oooo gece gece romantikliğin üstünde :A :A :A

Ama 4.yıl kutlama hediyemi konudan olmasada profilmden verdiğini beğenmiştim baya bana en uyan şeydi :Z:Z:Z

Oooo gece gece romantikliğin üstünde :A :A :A

Ama 4.yıl kutlama hediyemi konudan olmasada profilmden verdiğini beğenmiştim baya bana en uyan şeydi :Z:Z:Z
gece gündüz farketmiyor hep romantiğimdir :) profildeki hediyeyi beğenmene sevindim arada bir öyle muhteşem hediyelerim olacaktır hogathama :)
gagaya ise gaga resimleri vermeye devam ederiz o bile fazla zaten :)

gece gündüz farketmiyor hep romantiğimdir :) profildeki hediyeyi beğenmene sevindim arada bir öyle muhteşem hediyelerim olacaktır hogathama :)
gagaya ise gaga resimleri vermeye devam ederiz o bile fazla zaten :)
Bu gece gelmedi bizi kontrole :F @Harunnn60

Doğum günü kutlamaları bitmedi sanırım koktey partileri veriyordu sonucta dizi yıldızı , bizim gibi evinde pasta yiyerek kutlamıyor :A

Bu gece gelmedi bizi kontrole :F @Harunnn60

Doğum günü kutlamaları bitmedi sanırım koktey partileri veriyordu sonucta dizi yıldızı , bizim gibi evinde pasta yiyerek kutlamıyor :A
çoktan uyumuştur üstünde pireler oynaşıyordur gagaya kimse kutlama falan yapmaz hatta annesi kapıdan kovuyormuş gaga bacadan eve dalıyormuş diye duydum :) seveni yokki kutlama yapılsın doğduğu o güne lanet ediyormuş akrabaları konu komşusu, bu illet şey keşke doğmasaydı diyorlarmış :)
ben denilenleri aktarıyorum sadece... üzüldüm aslında gagaya, tamam pis biri ama bu kadarda dışlanmazki insan :) sonuçta o da bir canlı sayılır :)

çoktan uyumuştur üstünde pireler oynaşıyordur gagaya kimse kutlama falan yapmaz hatta annesi kapıdan kovuyormuş gaga bacadan eve dalıyormuş diye duydum :) seveni yokki kutlama yapılsın doğduğu o güne lanet ediyormuş akrabaları konu komşusu, bu illet şey keşke doğmasaydı diyorlarmış :)
ben denilenleri aktarıyorum sadece... üzüldüm aslında gagaya, tamam pis biri ama bu kadarda dışlanmazki insan :) sonuçta o da bir canlı sayılır :)
Hhahaha Aaaa kedi yavrusu gibi bahsediyorsun :F @Harunnn60

Senin evin yakınmış gidip ilgilensene yazık şu ciciliğe bak :bhr::bhr::bhr:
138404_cats-animals-kittens-2560x1600-wallpaper_wallpaperswa.com_39.jpg

Cem Karaca - Islak ıslak
Kerim Tekin - Kar Beyaz
Ahmet Kaya - Beni Vur
Özlem Tekin - Aşk Herşeyi Affedermi

istediğim ikili garantilemiş.
@destere nın bedduasıyla uğraşamam. Pas geçiyorum :F
Bundan sonra etkilemesine müsade etmeyecem :A