tamda diğer konuda sana seslenmiştim gurupları bulamıyorum diye nasıl hissettin harikasın kalp kalbe karşı derler böyle bişey sanırımSeni yormayalım konu burada @destere
bu gurupta kaç tane seçebiliyoruzki ?
En Favori 90'lar Şarkısı tüm hızıyla devam ediyor 180 şarkıdan 66 şarkıya düştük
Bu tur da 12 grup sizlerle olacak
Sezen Aksu - Seni Yerler
Ahmet Kaya - Giderim
Serdar Ortaç - Karabiberim
Yonca Evcimik - Bandıra Bandıra
Candan Erçetin- Yalan
Mustafa Sandal - Araba
3 Şarkı seçecen her grupta cnmtamda diğer konuda sana seslenmiştim gurupları bulamıyorum diye nasıl hissettin harikasın kalp kalbe karşı derler böyle bişey sanırım
bu gurupta kaç tane seçebiliyoruzki ?
kabahat sende dört deseydin şimdi senin sandalyeyide eklemiştim ) neyse @Forumdash la @MasacRE- ekler nasıl olsa )3 Şarkı seçecen her grupta cnm
@Forumdash Eklemiş sadece siz @MasacRE- ile bir @Forumdash edemedinizSezen Aksu - Seni Yerler
Ahmet Kaya - Giderim
Candan Erçetin- Yalan
kabahat sende dört deseydin şimdi senin sandalyeyide eklemiştim ) neyse @Forumdash la @MasacRE- ekler nasıl olsa )
Ne seçiyorum anlamadım Yada neyi kakalıyorsunuz yine:/@Forumdash ın şarkılar konusunda öyle kötü huyları var hande yener seven birinden ne beklenir )
listene sandalyeyi eklemişsinNe seçiyorum anlamadım Yada neyi kakalıyorsunuz yine:/
Sezen Aksu - Seni Yerler
Ahmet Kaya - Giderim
Candan Erçetin- Yalan
kabahat sende dört deseydin şimdi senin sandalyeyide eklemiştim ) neyse @Forumdash la @MasacRE- ekler nasıl olsa )
Ben de senin oyladıklarını oylamıştım destere. Yalnız Ahmet Kaya'ya 2 oy lazım sandalyeyi şutlamak için
@sokak sanati gibi müzik zevki yerlerde sürünen arkadaşlar oldukça biz sandalyeyi eleyemeyizBen de senin oyladıklarını oylamıştım destere. Yalnız Ahmet Kaya'ya 2 oy lazım sandalyeyi şutlamak için
@sokak sanati gibi müzik zevki yerlerde sürünen arkadaşlar oldukça biz sandalyeyi eleyemeyiz
yook seç hadi Flash'a bakıcam ilk sende o ara seç, geldiğimde göreyimgünün filmini seçmedinmi daha
seçtim baby driveryook seç hadi Flash'a bakıcam ilk sende o ara seç, geldiğimde göreyim