alay falan etmiyorum ham çökelek şarkısı eşliğinde az kıvırmadık zamanında güzel bir melodisi var
@destere şarkıdan anlamıyor kızlı kliplere kullanıyor diyenlere gelsin ayollYok ben o kadar da düşmedim, Atilla'ya oy verecek değilim @destere
Neyse bırak şimdi Atilla'yı da kalanlara baktım MFÖ'den sadece 2 şarkı almışsın Mvab ile Ali Desidero. Sakın Gelme' yi nasıl almazsın 😱@destere şarkıdan anlamıyor kızlı kliplere kullanıyor diyenlere gelsin ayoll
Ama hala Atillaya kullanmamışsın oy değiştirmeyi aktif ettim kullan sonra elenirse zırlama başımda
Öyle herkesden 3 - er beşer alsan 250 şarkıyı aşıyor @destere gelmişken Ham Çökeleğe oyunu ver elenmesinNeyse bırak şimdi Atilla'yı da kalanlara baktım MFÖ'den sadece 2 şarkı almışsın Mvab ile Ali Desidero. Sakın Gelme' yi nasıl almazsın 😱
Mfö öyle herkes mi Kimsenin duymadığı isimleri alacağına önemli isimlerden daha çok şarkı alsaydın iyiydiÖyle herkesden 3 - er beşer alsan 250 şarkıyı aşıyor @destere gelmişken Ham Çökeleğe oyunu ver elenmesin
Öylede aynı isimler hep olurdu Tüm önemlileri yer edinmeye çalıştım farklı isimlerdenMfö öyle herkes mi Kimsenin duymadığı isimleri alacağına önemli isimlerden daha çok şarkı alsaydın iyiydi
Ama neyse bir yandan da iyi oldu, yoksa oy vermek iyice zorlaşırdı Şimdi bu haliyle bir sürü abidik gubidik isim var, onları atlayıp rahat oy kullanabiliyoruz en azındanÖylede aynı isimler hep olurdu Tüm önemlileri yer edinmeye çalıştım farklı isimlerden
@destere de oy vermeden gitmiş Atilla ya senden çekindi sanırım
2.Turdan itibaren çok zor gruplar gelecek , sonuçta beğenilenler arasında oylanacakAma neyse bir yandan da iyi oldu, yoksa oy vermek iyice zorlaşırdı Şimdi bu haliyle bir sürü abidik gubidik isim var, onları atlayıp rahat oy kullanabiliyoruz en azından
Ham Çökelek de sınırda Bu turu geçse bile sonraki tur tekmeyi vururuz fark etmez
Olmaz öyle şey Hem ne kadar önemseyecek o şarkıyı ya kafa buluyordur2.Turdan itibaren çok zor gruplar gelecek , sonuçta beğenilenler arasında oylanacak
Bu tur 1 oy dan elenirse @destere düşünsün Yaa şimdi bu 1 oyumu sen ekle demişti elenrise başımın etini yer durur artı 1 falanmı koysam
Çocukluğunun şarkısıymış @destere ninOlmaz öyle şey Hem ne kadar önemseyecek o şarkıyı ya kafa buluyordur
2.Turdan itibaren çok zor gruplar gelecek , sonuçta beğenilenler arasında oylanacak
Bu tur 1 oy dan elenirse @destere düşünsün Yaa şimdi bu 1 oyumu sen ekle demişti elenrise başımın etini yer durur artı 1 falanmı koysam
Çocukluğunun şarkısıymış @destere nin
Bende oradakı küçük kız gibi oynardım elime 2 tencere kepçesi alırdım
Ama neyse bir yandan da iyi oldu, yoksa oy vermek iyice zorlaşırdı Şimdi bu haliyle bir sürü abidik gubidik isim var, onları atlayıp rahat oy kullanabiliyoruz en azından
Ham Çökelek de sınırda Bu turu geçse bile sonraki tur tekmeyi vururuz fark etmez
Tam sınırda kurtarmış, bir sonraki tur çökecek ama çökelekturu geçmiş sanırım çökelek
turu geçmiş sanırım çökelek
Aaa evet Ham olunca boğazlarında kalmış yiyememişler ÇökeleğiniTam sınırda kurtarmış, bir sonraki tur çökecek ama çökelek
sana işimiz düştü kaçtınmı hemen kılpayı kaçırmışım seniAaa evet Ham olunca boğazlarında kalmış yiyememişler Çökeleğini
Hhaha Aaa evet ben gittim sen gelmişsinsana işimiz düştü kaçtınmı hemen kılpayı kaçırmışım seni