En Favori 90'lar Şarkısı | 1.Tur | M Grubu

Hangi 7 Şarkı 2.Tura Çıksın ?

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Atilla Taş - Ham Çökelek
Yıldız Tilbe - Vazgeçtim
Ebru Gündeş - Sen Allah'ın Bir Lütfusun
Cem Karaca - Bindik Bir Alamete
Sertab Erener - Vur Yüreğim

@destere şarkıdan anlamıyor kızlı kliplere kullanıyor diyenlere gelsin ayoll :A

Ama hala Atillaya kullanmamışsın oy değiştirmeyi aktif ettim kullan sonra elenirse zırlama başımda :A
Neyse bırak şimdi Atilla'yı da kalanlara baktım MFÖ'den sadece 2 şarkı almışsın Mvab ile Ali Desidero. Sakın Gelme' yi nasıl almazsın 😱

Mfö öyle herkes mi :A Kimsenin duymadığı isimleri alacağına önemli isimlerden daha çok şarkı alsaydın iyiydi :A
Öylede aynı isimler hep olurdu :F Tüm önemlileri yer edinmeye çalıştım farklı isimlerden :A

@destere de oy vermeden gitmiş Atilla ya senden çekindi sanırım :A

Öylede aynı isimler hep olurdu :F Tüm önemlileri yer edinmeye çalıştım farklı isimlerden :A

@destere de oy vermeden gitmiş Atilla ya senden çekindi sanırım :A
Ama neyse bir yandan da iyi oldu, yoksa oy vermek iyice zorlaşırdı :A Şimdi bu haliyle bir sürü abidik gubidik isim var, onları atlayıp rahat oy kullanabiliyoruz en azından :A

Ham Çökelek de sınırda :A Bu turu geçse bile sonraki tur tekmeyi vururuz fark etmez :A

Ama neyse bir yandan da iyi oldu, yoksa oy vermek iyice zorlaşırdı :A Şimdi bu haliyle bir sürü abidik gubidik isim var, onları atlayıp rahat oy kullanabiliyoruz en azından :A

Ham Çökelek de sınırda :A Bu turu geçse bile sonraki tur tekmeyi vururuz fark etmez :A
2.Turdan itibaren çok zor gruplar gelecek , sonuçta beğenilenler arasında oylanacak :A

Bu tur 1 oy dan elenirse @destere düşünsün :A Yaa şimdi bu 1 oyumu sen ekle demişti elenrise başımın etini yer durur artı 1 falanmı koysam :F

2.Turdan itibaren çok zor gruplar gelecek , sonuçta beğenilenler arasında oylanacak :A

Bu tur 1 oy dan elenirse @destere düşünsün :A Yaa şimdi bu 1 oyumu sen ekle demişti elenrise başımın etini yer durur artı 1 falanmı koysam :F
Olmaz öyle şey :A Hem ne kadar önemseyecek o şarkıyı ya kafa buluyordur :F

Bu gece 23:00 da bitecek uplatalım ve 2.Turlar ile devam edecez :Z:Z:Z

Çocukluğunun şarkısıymış @destere nin :A

Bende oradakı küçük kız gibi oynardım elime 2 tencere kepçesi alırdım :F :F :F

turu geçmiş sanırım çökelek :)