Yarın kullanacağım hepsine.
Ooo iyi bekleriz Senin Ahmet Kayanın 3 şarkısı çıkmıstı 2.tura şimdi 4.cüde çıkmaya çalısıyor @destereYarın kullanacağım hepsine.
düzelteyim derken kendin açıkta kaldın şimdi millet demezmi bu adam esmer günleri nerden ekledi ?İyilik de yaramıyor size
Orada mesajlar var, uyardığın için teşekkürler, değiştirdim diyor Çiğdem okusaydın görürdündüzelteyim derken kendin açıkta kaldın şimdi millet demezmi bu adam esmer günleri nerden ekledi ?
Orada mesajlar var, uyardığın için teşekkürler, değiştirdim diyor Çiğdem okusaydın görürdün
Sonuç olarak ankette başka senin listende başka şarkı yazıyor @MasacRE-düzelteyim derken kendin açıkta kaldın şimdi millet demezmi bu adam esmer günleri nerden ekledi ?
aitilla taşın ham çökeleğini yazmayı unutmuşum onuda ekleyiver listeye hogathaYıldız Tilbe - Vazgeçtim
Nilüfer - Eğrisi Doğrusu
Mirkelam - Tavla
Sertab Erener- Vur Yüreğim
Cem Karaca - Bindik Bir Alamete
Serdar Ortaç - Bilsemki
Atilla Taş - Ham Çökelek
Alaymı ediyor benle yoksa kullanıcakmı ama bende kullandım şarkısı 90ların fenomen şarkılarındanYok ben o kadar da düşmedim, Atilla'ya oy verecek değilim @destere
Bu ne saçma iş belki oy vermeyecektim Eğrisi Doğrusu’yaAaa evet uyardığın için tşşk Başka bir Nülifer şarkısı ile değiştireyim
Değiştirdim bunuda böyle halettik erkenden uyarman iyi olmuş bir işe yarıyorsun ara sıra @MasacRE-
180 Şarkıdan 1 file vermişiz malesef araya 1 tane karışmış ama oy değiştirme açık bu grupta oyunu geri alabilirsin sevmiyorsanBu ne saçma iş belki oy vermeyecektim Eğrisi Doğrusu’ya
Yazıklar olsun @destere Tarkan'a Burak Kut'a laf eder Atilla Taş'a oy atıyor ya
Alaymı ediyor benle yoksa kullanıcakmı ama bende kullandım şarkısı 90ların fenomen şarkılarından