Böyle sanatcılar yitip gidiyor iştesonra şarkı söylemeyi bırakmış sanırım pek sonrasına ait şarkısını hatırlamıyorum ama burda muhteşem iki dirhem üç çekirdek
Böyle sanatcılar yitip gidiyor iştesonra şarkı söylemeyi bırakmış sanırım pek sonrasına ait şarkısını hatırlamıyorum ama burda muhteşem iki dirhem üç çekirdek
senin bu hüzünlü yorumundan sonra şebnem tekrar sahnelere çıkacaktır eminim kadın kendisi için bu kadar üzülmemiştirBöyle sanatcılar yitip gidiyor işte
senin bu hüzünlü yorumundan sonra şebnem tekrar sahnelere çıkacaktır eminim kadın kendisi için bu kadar üzülmemiştir
Şebnem demişken başka bir grupta Ferahı harcamışlar destere severdi onudaBöyle sanatcılar yitip gidiyor işte
Oy verememenin vicdanısenin bu hüzünlü yorumundan sonra şebnem tekrar sahnelere çıkacaktır eminim kadın kendisi için bu kadar üzülmemiştir
tüm çabamızla desteklesekte her şebnemi kurtarmaya gücümüz yetmiyor pakeri kurtardık ferah ı kaybettik üzüntümüz büyük ama şebnemlerin elenmesi normal @Forumdash oy bile vermemiş baksana? hafızası derinleşmiş falan filan bir sürü hikaye anlatıyor harcamış kızıŞebnem demişken başka bir grupta Ferahı harcamışlar destere severdi onuda
tüm çabamızla desteklesekte her şebnemi kurtarmaya gücümüz yetmiyor pakeri kurtardık ferah ı kaybettik üzüntümüz büyük ama şebnemlerin elenmesi normal @Forumdash oy bile vermemiş baksana? hafızası derinleşmiş falan filan bir sürü hikaye anlatıyor harcamış kızı
Aaa bir dakika okadar anatıyor oy vermemiş bu ne saçmalık ayoll , Kadının döneceği varsada dönmez artık sevenlerinden bile hayır yok 😱😱😱Oy verememenin vicdanı
ama bu sefer aklı başına gelmiştir en azından bir üstteki turda oy verecektirAaa bir dakika okadar anatıyor oy vermemiş bu ne saçmalık ayoll , Kadının döneceği varsada dönmez artık sevenlerinden bile hayır yok 😱😱😱
Sus körukleme Vallaha giderim kalırsınız başbaşaAaa bir dakika okadar anatıyor oy vermemiş bu ne saçmalık ayoll , Kadının döneceği varsada dönmez artık sevenlerinden bile hayır yok 😱😱😱
nerde o günlerSus körukleme Vallaha giderim kalırsınız başbaşa
Sus körukleme Vallaha giderim kalırsınız başbaşa
Aaa gitme böyle aramızda otur senama bu sefer aklı başına gelmiştir en azından bir üstteki turda oy verecektir
@destere dizi arıyordun bak dizimizi yapmişlarAaa gitme böyle aramızda otur sen
Mavili destere nasıl gıcık olmuş Forumdashtan
@destere dizi arıyordun bak dizimizi yapmişlar
nerde o günler
Sen bunu senaryo yap Acaba ne izliyoruz CWdan bişeyler olsa bariÇiğdem : Ayy bu Film çok heyecanlı
@Forumdash Sorma kız tırnakalrımı yiyorum heyecandan iyiki gelmişim
@destere Nerden çıktı bu öldürsem mi napsam
Hahah aa biz keyifle izlediğimize göre bizlik bir şey olsaSen bunu senaryo yap Acaba ne izliyoruz CWdan bişeyler olsa bari
nerde o günler
Aaa gitme böyle aramızda otur sen
Mavili destere nasıl gıcık olmuş Forumdashtan
@destere dizi arıyordun bak dizimizi yapmişlar
Size film bulmuş oldum işte hem orada ne izliyoruz merak ettim bende bizede dersinFilm bu dizi değil. Forumdash sen film arıyordun, izle bunu güzel filmdir