En Favori 90'lar Şarkısı | 1.Tur | L Grubu

Hangi 8 Şarkı 2.Tura Yükselsin ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Çok tşşk @mrt-06 :bhr: baya uzun ve yorucu bir etkinlik oldu kolay değil tam 10 yılı kapsayan aralıktan şarkılar seçtik 180 şarkı son bir 5 grup daha kaldı 1.turun bitmesine , keyif alıyormusun etkinlikten sen nostalji seversin :bhr:

Ahh @destere m beni göremediği için üzülmüş :bhr::bhr::bhr: @S.G.A.T.
üzülürüm tabi kimlerle konuşuyordun kimbilir insan şüpheleniyor gözden kaybolursan :)

Foruma verdiğin emekler yadsınamaz kraliçemmm :bhr:
Ahh teşekkür ederim cnm :bhr:

Sizin yanınızda ufak tefek bir şeyler yapmaya çalışıyok işte bizde :bhr:
vıyy vıcık vıcık yağ damlıyor mesajlarda:) abla kardeş birbirini sıvamış konuyu terkedeyim en iyisi :)

üzülürüm tabi kimlerle konuşuyordun kimbilir insan şüpheleniyor gözden kaybolursan :)

vıyy vıcık vıcık yağ damlıyor mesajlarda:) abla kardeş birbirini sıvamış konuyu terkedeyim en iyisi :)
Hahahah aa sen istediğine bakarkan oluyorda ben niye bakamıyorum :A :A :A

Sezen Aksu
Candan Erçetin
Mahsun Kırmızıgül
Müslüm Gürses

Sezen Aksu
Ajda Pekkan
Zerrin Özer
Kenan Doğulu
Mahsun Kırmızıgül
Orhan Gencebay
Müslüm Gürses
Candan Erçetin

Sezen Aksu - Seni Yeler
Müslüm Gürses - Hangimiz Sevmedik
Candan Erçetin - Umrumda Değil
Mahsun Kırmızıgül - Yıkılmadım
Serdar Ortaç - Yaz Yağmuru

Sezen Aksu - Seni Yeler
Candan Erçetin - Umrumda Değil
Çok tşşk cnm :bhr::bhr::bhr:

Burası kalmış sadece @destere hem senin sandalyeli kadın da burada :A :A :A

Gidim de yemek hazırlıyayım , Eşkiya dan sonra geceye gelirim :Z:Z:Z

Sezen Aksu
Kenan Doğulu
Zerrin Özer
Müslüm Baba
Mahsun Kırmızıgül
Şebnem Paker

sonuçta bir kırık kafa kaldı bende kapan kaptı kekliği :) hala platonik takılıyorum ama vazgeçmiş değilim beroştan :)

@Çiğdem- nerelerde kaldı ya gidip greenleaf dizisine dalacağım bir hogathayı görüp çıkarım diyordum şirret şey gelmedi bir türlü :)
Burayı atlamışsın @destere :A :A :A

Sezen Aksu - Seni Yerler
Kenan Doğulu - Ben Güzelden Anlarım
Ajda Pekkan - Eğlen Güzelim
Zerrin Özer - Paşa Gönlüm
Candan Erçetin -Umrumda Değil

Teoman - Papatya
Sezen Aksu - Seni Yerler

Yarın 1.Turun son 5 li grubu gelecek , İlginiz için teşekkürler :bhr:

2.Tura Çıkanlar
Sezen Aksu - Seni Yerler
Müslüm GÜrses - Hangimiz Sevmedik
Sebnem Paker - Dinle

Elenenler
Teoman - Papapatya
Orhan Gencebay - Gelin Birlik Olalım

Yarın 1.Turun son 5 li grubu gelecek , İlginiz için teşekkürler :bhr:

2.Tura Çıkanlar
Sezen Aksu - Seni Yerler
Müslüm GÜrses - Hangimiz Sevmedik
Sebnem Paker - Dinle

Elenenler
Teoman - Papapatya
Orhan Gencebay - Gelin Birlik Olalım
şebnem paker elenecek diye çok korkmuştum korktuğum başıma gelmedi mutluyum :) @Forumdash la birlikte şebnem pakerciyiz başkasını gözümüz görmüyor :) hele bu eurovision daki şarkısı muhteşem :)

şebnem paker elenecek diye çok korkmuştum korktuğum başıma gelmedi mutluyum :) @Forumdash la birlikte şebnem pakerciyiz başkasını gözümüz görmüyor :) hele bu eurovision daki şarkısı muhteşem :)
Düşük kalması gerçekten ilginç @Forumdash :A Serdarı son anda elemiş ama onada yazık olmuş bence :A

Düşük kalması gerçekten ilginç @Forumdash :A Serdarı son anda elemiş ama onada yazık olmuş bence :A
Kesinlikle Şebnemciyiz:F kızın adını öyle derine kazımışım ki şimdi hatırladım:F Sonraki ylamada hatırlatın da oy vereyim:X

Kesinlikle Şebnemciyiz:F kızın adını öyle derine kazımışım ki şimdi hatırladım:F Sonraki ylamada hatırlatın da oy vereyim:X
yalnız oy vermediğini ima etmişsin sanki öyle bir hataya düşmüş olman imkansız :)
hatta başka bir konuda eurovision du sanırım kızı yerden yere pardon göklere çıkarmıştın :))

yalnız oy vermediğini ima etmişsin sanki öyle bir hataya düşmüş olman imkansız :)
hatta başka bir konuda eurovision du sanırım kızı yerden yere pardon göklere çıkarmıştın :))
Evet oy vermedim dedim de yerden yere vurmamiştirim bee:F pamuklara sararım 98deki halini. Şimdiki hali nasıl acaba:A

Evet oy vermedim dedim de yerden yere vurmamiştirim bee:F pamuklara sararım 98deki halini. Şimdiki hali nasıl acaba:A
sonra şarkı söylemeyi bırakmış sanırım pek sonrasına ait şarkısını hatırlamıyorum ama burda muhteşem iki dirhem üç çekirdek :)