Amaaan deyip birazdan uyuyacakmışım gibi hissediyorumEee bu ne zaman bitecekte ne zaman uyuyacan 7 de uyanman gerekmiyormu
Amaaan deyip birazdan uyuyacakmışım gibi hissediyorumEee bu ne zaman bitecekte ne zaman uyuyacan 7 de uyanman gerekmiyormu
Seni yanlış yönlendirmiyeyim ama forumdan çıkar çıkmaz yat zıbar benceAmaaan deyip birazdan uyuyacakmışım gibi hissediyorum
nilüfere oy atmayı unutma unutursanda yanlış yaptım de tekrar düzelt listeni nilüferi ekleyip öyle oy at
unutmadım
Nilüfer'e oy gitti tabikideNilüfer - Çok Uzaklarda
Demet Sağıroğlu - Kınalı Bebek
Şebnem Ferah - Bugün
Aşkın Nur Yengi - Deli Gönlüm
Candan Erçetin - Sevdim Sevilmedim
Ferdi Tayfur - Çeşme
nilüfere oy atmayı unutma unutursanda yanlış yaptım de tekrar düzelt listeni nilüferi ekleyip öyle oy at
unutmadım
gördüğün gibi
çatır çatır oy veriyorum
tahmin etmiştim oy atacağını ama dedim nolur nolmaz büyük bir gafa imza atıp atmamışsa eğer önceden uyarayımNilüfer'e oy gitti tabikide
@dreamy burda şebnem ferah a oy atmadıysan senin yüzünden elenmiş demektir böyle bir hataya imza attıysan gidip rahatıkla intihar edebilirsin sana mani olmayızYarın 1.Turun son 5 li grubu gelecek , İlginiz için teşekkürler
2.Tura Çıkanlar
Metin Özülkü - Seninle Olmak Varya
Ayna - Akdeniz
Tarkan - Şımarık
Burak Kut - Yaşandı Bitti
Demet Sağıroğlu - Kınalı Bebek
Candan Erçetin - Sevdim Sevilmedim
Nilüfer - ÇOK UZAKLARDA
Ferdi Tayfur - Çeşme
Elenenler
Şebnem Ferah - Bugün
Bendeniz - Ya Sen Ya Hiç
Aşkın Nur Yengi - Benim Deli Gönlüm
Tarkan
Şebnem Ferah
Demet Sağıroğlu
Candan Erçetin
Nilüfer
@dreamy burda şebnem ferah a oy atmadıysan senin yüzünden elenmiş demektir böyle bir hataya imza attıysan gidip rahatıkla intihar edebilirsin sana mani olmayız
bir listenin başındaki tarkanda şaşırmışsın yolunu diğerleri harikaBak vermişim Şebnem'e, oy atılmaz mı hiç o kadına.