@destere e şükret bence mesala ben Dumana bu turda bile kullanamıcam diğerlerinin yanın da oy çıkmıyor malesefİki tur sonra onu da bırakır çünkü.
@destere e şükret bence mesala ben Dumana bu turda bile kullanamıcam diğerlerinin yanın da oy çıkmıyor malesefİki tur sonra onu da bırakır çünkü.
Nerde Duman dedi Seksendörte verdi
MS de bunla elenmişti ilkindeNerde Duman dedi Seksendörte verdiAlgı operasyonu yapma .ss
Duman Köprüaltı 9 oyda kalmış. Geçen MSte de elenme potasına sokmuş yarışmacısını. Bu şarkı efsane neden sevilmiyor ki forumda. Garip.
ya burdaki ne ki
Aaa orada kaç kaç durum oy verip daha bakmadımya burdaki ne kiDuman şarkısını ilk tur 7 şarkı arasına sokmuş. Ne büyük lütuf amaAklın sıra algı operasyonu yapıyorsunAdamlar final mücadelesi veriyor diğer tarafta. Oy lazım oySeksendört ne yahu. Kaan abi gidiyor.
Çok tşşk cnm vakit ayırıp oyladığın içinciguli - binnaz
aşkın nur yengi - ayrılmam
tarkan - kış güneşi
gülhan - dokun bana
gökhan tepe - seni bana vermediler
oya-bora ara beni
kenan doğulu kandırdım
Emeğine sağlık Çiğdem @Çiğdem-
Sen bu kadar üşenmemiş eklemişsinÇok tşşk cnm vakit ayırıp oyladığın için
Aaa yok o yakıştırmayıda yapmam tabi ama buna harcağım vakitin bana kazancı yok sırf siz forum halkı eğlensin diye yapıyoruz oyüzden desteğiniz emeğimi karşılamaya yetiyor tabiSen bu kadar üşenmemiş eklemişsinBiz eğer dinlemeyip puanlamazsak en adi k* oluyoruzDoğrusu dinlemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?