En Favori 90'lar Şarkısı | 1.Tur | B Grubu

Hangi 7 Şarkı 2.Tura Yükselsin ?

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
Bizi kendinle karıştırma ayoll sen şaibe karıştırdığını etkinliğine itiraf etmiş oldun
:A :A :A @XanTier

hem @destere Duman dedi zaten oda sizden :A :A :A
Nerde Duman dedi Seksendörte verdi :T: Algı operasyonu yapma .ss
Duman Köprüaltı 9 oyda kalmış. Geçen MSte de elenme potasına sokmuş yarışmacısını. Bu şarkı efsane neden sevilmiyor ki forumda. Garip.

Nerde Duman dedi Seksendörte verdi :T: Algı operasyonu yapma .ss
Duman Köprüaltı 9 oyda kalmış. Geçen MSte de elenme potasına sokmuş yarışmacısını. Bu şarkı efsane neden sevilmiyor ki forumda. Garip.
MS de bunla elenmişti ilkinde :F

@destere bu anketde Duman dedi ama @XanTier onu sana kışkırtıyor çocuk oy verdine pişman oldu :A

MS de bunla elenmişti ilkinde :F

@destere bu anketde Duman dedi ama @XanTier onu sana kışkırtıyor çocuk oy verdine pişman oldu :A
ya burdaki ne ki :D Duman şarkısını ilk tur 7 şarkı arasına sokmuş. Ne büyük lütuf ama :A Aklın sıra algı operasyonu yapıyorsun :A Adamlar final mücadelesi veriyor diğer tarafta. Oy lazım oy :D Seksendört ne yahu. Kaan abi gidiyor. :T:

ya burdaki ne ki :D Duman şarkısını ilk tur 7 şarkı arasına sokmuş. Ne büyük lütuf ama :A Aklın sıra algı operasyonu yapıyorsun :A Adamlar final mücadelesi veriyor diğer tarafta. Oy lazım oy :D Seksendört ne yahu. Kaan abi gidiyor. :T:
Aaa orada kaç kaç durum oy verip daha bakmadım :F

Seksendört geçmesi lazım :A

ciguli - binnaz
aşkın nur yengi - ayrılmam
tarkan - kış güneşi
gülhan - dokun bana
gökhan tepe - seni bana vermediler
oya-bora ara beni
kenan doğulu kandırdım

Emeğine sağlık Çiğdem @Çiğdem- :D

Duman- Köprüaltı
Tarkan - Kış Güneşi
Aşkın Nur Yengi - Ayrılmam
Ciguli - Binnaz
Kenan Doğulu - Kandırdım
Gökhan Tepe - Seni Bana Vermediler
Oya Bora - Ara Beni

Sen bu kadar üşenmemiş eklemişsin :D Biz eğer dinlemeyip puanlamazsak en adi k* oluyoruz :A Doğrusu dinlemek :D
Aaa yok o yakıştırmayıda yapmam tabi ama buna harcağım vakitin bana kazancı yok sırf siz forum halkı eğlensin diye yapıyoruz oyüzden desteğiniz emeğimi karşılamaya yetiyor tabi :bhr::bhr::bhr: