@destere e şükret bence mesala ben Dumana bu turda bile kullanamıcam diğerlerinin yanın da oy çıkmıyor malesef @MasacRE- @S.G.A.T.İki tur sonra onu da bırakır çünkü.
@destere e şükret bence mesala ben Dumana bu turda bile kullanamıcam diğerlerinin yanın da oy çıkmıyor malesef @MasacRE- @S.G.A.T.İki tur sonra onu da bırakır çünkü.
Bizi kendinle karıştırma ayoll sen şaibe karıştırdığını etkinliğine itiraf etmiş oldunŞike ne yahu Oy isterseniz milletten bi @sokak sanati yla işbirliği yaparım 1 saatte 10 oy buluruz
Nerde Duman dedi Seksendörte verdi Algı operasyonu yapma .ss
MS de bunla elenmişti ilkindeNerde Duman dedi Seksendörte verdi Algı operasyonu yapma .ss
Duman Köprüaltı 9 oyda kalmış. Geçen MSte de elenme potasına sokmuş yarışmacısını. Bu şarkı efsane neden sevilmiyor ki forumda. Garip.
ya burdaki ne ki Duman şarkısını ilk tur 7 şarkı arasına sokmuş. Ne büyük lütuf ama Aklın sıra algı operasyonu yapıyorsun Adamlar final mücadelesi veriyor diğer tarafta. Oy lazım oy Seksendört ne yahu. Kaan abi gidiyor.
Aaa orada kaç kaç durum oy verip daha bakmadımya burdaki ne ki Duman şarkısını ilk tur 7 şarkı arasına sokmuş. Ne büyük lütuf ama Aklın sıra algı operasyonu yapıyorsun Adamlar final mücadelesi veriyor diğer tarafta. Oy lazım oy Seksendört ne yahu. Kaan abi gidiyor.
Çok tşşk cnm vakit ayırıp oyladığın içinciguli - binnaz
aşkın nur yengi - ayrılmam
tarkan - kış güneşi
gülhan - dokun bana
gökhan tepe - seni bana vermediler
oya-bora ara beni
kenan doğulu kandırdım
Emeğine sağlık Çiğdem @Çiğdem-
Sen bu kadar üşenmemiş eklemişsin Biz eğer dinlemeyip puanlamazsak en adi k* oluyoruz Doğrusu dinlemekÇok tşşk cnm vakit ayırıp oyladığın için
Aaa yok o yakıştırmayıda yapmam tabi ama buna harcağım vakitin bana kazancı yok sırf siz forum halkı eğlensin diye yapıyoruz oyüzden desteğiniz emeğimi karşılamaya yetiyor tabiSen bu kadar üşenmemiş eklemişsin Biz eğer dinlemeyip puanlamazsak en adi k* oluyoruz Doğrusu dinlemek