Diğer gruplarıda oyla Kütük beyErkin KORAY - Çöpcüler
Yıldız Tilbe - El Adamı
İbrahim Tatlıses - Bir Kulunu Çok Sevdim
İbrahim Erkal - Canısı
Ali Güven - Yolcu
Emre Altuğ - İbret i Alem
Hakan Peker - Bir Efsane
Diğer gruplarıda oyla Kütük beyErkin KORAY - Çöpcüler
Yıldız Tilbe - El Adamı
İbrahim Erkal - Canısı
Ali Güven - Yolcu
Hakan Peker - Bir Efsane
Dinleye dinleye gidiyorum acelen neDiğer gruplarıda oyla Kütük beyB grubunda Dumanın burda da yardıma ihtiyacı var
İnternetine suç atma forum yavaş mesala forum kasıyorken başka bir site aç oralarda sorun olmadını görücenDinleye dinleye gidiyorum acelen neYalnız internet o kadar kötü ki şarkı bile dinleyemiyorum yoksa öğlen çoğunu çıkaracaktım aradan
Yok sadece burası değil her yer yavaşİnternetine suç atma forum yavaş mesala forum kasıyorken başka bir site aç oralarda sorun olmadını görücen
Kimbilir nereden çaldınYok sadece burası değil her yer yavaşSorun nette yani
Yurtta kalıyorum ben ya yurt interneti işte klasikKimbilir nereden çaldın
Aaa normal ozaman ayoll senin gibi bir sürü kişi daha aynı anda kullanmaya çalışıyor 1 netiYurtta kalıyorum ben ya yurt interneti işte klasik
Hakikatten eltim hiç @Bully’i anmadı.Hem kız yok diyon hemde Çıtır Kızları oylamıyon
Bully u özledin değilmi bir gittin geldin yok@mrt-06
çıtır çıtır yanidaha sıcak ve taze anlamında
1 defa sormuştu neden gitti diye onu merak etmekten sayar şimdi @destereHakikatten eltim hiç @Bully’i anmadı.
Aaa tam gitti sen geldin cnmEltimle karşılaşamıyoruz bu aralar hasret gideremeden çıkacam şimdi.@destere
Ben de oraya bakıyordum çıkmadan.Aaa tam gitti sen geldin cnmÇin falı konuşuyorduk gördünmü bilmiyorum
Ben Keçi
@MasacRE- Domuz
@destere Maymun
@Harunnn60 Öküz
Sen Fare
Hakikatten eltim hiç @Bully’i anmadı.
gelir gelmez ilk işim @Bully i kolaçan etmekti baktım yok! bir üzüldüm bir üzüldüm, üzüntüden üç gün üç gece horon teptim
Açıklamaların için teşekkürler.gelir gelmez ilk işim @Bully i kolaçan etmekti baktım yok! bir üzüldüm bir üzüldüm, üzüntüden üç gün üç gece horon teptim
herkesin üzüntüsü farklı oluyor tabi ben üzüntümü içime atamıyorum pek, anında belli ederim
ben daha haziran başında forumdan ayrılmadan önce @Bully kayıplara karışmaya başlamıştı bir gün uğruyordu dört gün uğramıyordu yani sos vermeye başlamıştısanırım reel hayatın yoğunluğudur ayrılış sebebi ,
burdan sağlık sorunlarıyla alakalı ayrılan arkadaşlar olunca endişe ederim onun dışında giden arkadaşlar elbet bir gün işlerini halledip döneceklerdir
gelir gelmez ilk işim @Bully i kolaçan etmekti baktım yok! bir üzüldüm bir üzüldüm, üzüntüden üç gün üç gece horon teptim
herkesin üzüntüsü farklı oluyor tabi ben üzüntümü içime atamıyorum pek, anında belli ederim
ben daha haziran başında forumdan ayrılmadan önce @Bully kayıplara karışmaya başlamıştı bir gün uğruyordu dört gün uğramıyordu yani sos vermeye başlamıştısanırım reel hayatın yoğunluğudur ayrılış sebebi ,
burdan sağlık sorunlarıyla alakalı ayrılan arkadaşlar olunca endişe ederim onun dışında giden arkadaşlar elbet bir gün işlerini halledip döneceklerdir
Yaa öyle uzun aralar verirken bir düşün ya bir gün Atacan İle Çiğdemi de Kaan gibi gelince bulamazsam diyeAçıklamaların için teşekkürler.
nerde o günlerYaa öyle uzun aralar verirken bir düşün ya bir gün Atacan İle Çiğdemi de Kaan gibi gelince bulamazsam diye
Aaa @mrt-06 bu destere gelecek kış ayında geldiğinde bizi bulamasın alıp başımızı gidelim ayollnerde o günler))
çıtır kızlar çıtırdıyor elenmişYolcu ve Alladı Pulladı eşit oy aldılar . Düello yok ikisi de 2.Tura yükseldi .
2.Tura Çıkanlar . Yarın diğer yeni 6 grup gelecek . İlginiz için teşekkürler
Ali Güven - Yolcu
Hakan Peker - Bir Efsane
İbrahim Erkal - Canısı
Seyyar Taner - Alladı Pulladı
Yıldız Tilbe - El Adamı
Erkin Koray - Çöpçüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?