Geceleri seni arıyor gözüResim aldım kanıt olsun diye@destere bu sefer başkasına suç atar zaten son 2 gündür adamı kızdırıyorlarAdam bizi arar oldu
Geceleri seni arıyor gözüResim aldım kanıt olsun diye@destere bu sefer başkasına suç atar zaten son 2 gündür adamı kızdırıyorlarAdam bizi arar oldu
Normalde bambaşka bir oylama yapardım ama değişen birşey olmayacakmış zaten.
@destere Özlemine oy verdim, belki şansı olur
malesef yinede kurtaramadıkKız neyse son dakika da oy verdimBu özlem tekin hani eskiden dağları deldim şarkısını söyleyen dimi@destere dediğini yaptık artık sende benim isteğimi yapacaksın ona göre
Birde kıymet bilinecek
Ekli dosyayı görüntüle 58380
ve benim için 90 lar macerası bitti hogatha, şimdi yarışmayı sonlandırsanda olur hiç umrumda değil
Hiç teşekkür yokmalesef yinede kurtaramadıkiçimizdeki bazı hainler ( @MasacRE- ) yü
zünden özlem elendi elenmesine katkıda bulunanlara lanet olsun
ve benim için 90 lar macerası bitti hogatha, şimdi yarışmayı sonlandırsanda olur hiç umrumda değil
Sezen'i korumaya çalışalımmalesef yinede kurtaramadıkiçimizdeki bazı hainler ( @MasacRE- ) yü
unutmam ama sessiz takılırımSezen'i korumaya çalışalım
harika atmışım mesajına daha ne istiyon gagaHiç teşekkür yok
Hiç teşekkür yok
@Harunnn60 ın kıymetini ölünce anlayacan ama iş işten geçecek cnmunutmam ama sessiz takılırımelenmemiştir umarım
harika atmışım mesajına daha ne istiyon gagaonu bulamayanlar var
hele bir ölsün önce sonra bakalım durumlara
Buna gelene kadar kaç tane iyi şarkı elendi, sen de Özlem ve Şebnem ile bozdun kafayımalesef yinede kurtaramadıkiçimizdeki bazı hainler ( @MasacRE- ) yü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?