bu akşam sonmuş oy vermeyenleri bir daha etiketlemek şartBen parayı basıp ilk sıraya geçerim sıkıntı yok
bu akşam sonmuş oy vermeyenleri bir daha etiketlemek şart
@sokak sanati[/USER] @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @XanTier @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @Halef @gözlemci @serhatt @Ahmed @batuhankaralar @OzaN @MayısKralı @Tzira @Forumdash @pompy @umuttanyel @RüzgarGülü @BesaleT @berkann @Thequeer @Harunnn60 @Dosi @Yakamoz-Asi @soo @Polat Şaşmaz @cookies @pompy @Forumdash @xBUGRAx @dizi kolik @ozgur2113 @papuleoo @adventurous@Danger UA! @38AhmetKK @Mr.At @Since2011 @MelankoliK @AteşBöceği @Reytinger @HachiKo @Güvencionurcu @Ice_Cool_23 @kerim yavuz @WesTxCoasT @BuraK@utawleee @eminÖzaltun @ehsan7000 @yigit_00 @Jonsnow @12.Adam @HeisenBerg @ömer karataş @emree-29 @Canol @jackass @eros @Fks14 @Kaos @gizem ak@kevinspacey @Helni @The Killing @ihearyourvoice @Lordly @legolass9900 @Titanium @Arslan Bey @eskici
Özlem Tekin' e oy vermeyi unutmayalım arkadaşlar
Özlem Tekin' e oy vermeyi unutmayalım arkadaşlar
daha hiçbişey belli değil yarın akşama kadar süremiz var [/QUOTE]Elenmiş senin uğursuzluğun yüzünden Özlem'cim
Nasıl oldu ki o, üff kafa gitti.@sokak sanati nin yazdığı mesajta @destere nin yazmış olduğu mesaj var desterenin mesajında ise sokak sanatinin yazdığı mesaj var
Bu forumu seviyoruz @S.G.A.T. @eskici @Forumdash @Halef @Harunnn60
@MasacRE-
@sokak sanati mesaj yazdı görünüyor ama içinde desterenin mesajı var oy vermeyelim arkadaşlar diyen @destere desterenin mesajında ise özlemciğim senin yüzünden elendi diyende sokak sanatiNasıl oldu ki o, üff kafa gitti.
Forum kafayı yemiş iyice geçmiş olsun@sokak sanati nin yazdığı mesajta @destere nin yazmış olduğu mesaj var desterenin mesajında ise sokak sanatinin yazdığı mesaj var
@MasacRE-
@destere ile @sokak sanati ni okadar iyi tanıyorumki mesajların onlara ait olmadını anladım hemen Ama birbirlerinin içine nasıl girmişler onu anlamadımForum kafayı yemiş iyice geçmiş olsun
Moderatör değil misin onu da anla artık@destere ile @sokak sanati ni okadar iyi tanıyorumki mesajların onlara ait olmadını anladım hemen Ama birbirlerinin içine nasıl girmişler onu anlamadım
Bu konu benide aşıyor vlla rahmetli Ozan bile halledememişti şu sıkıntılarıModeratör değil misin onu da anla artık
Bir daha anlat bakayım anlamadım@sokak sanati nin yazdığı mesajta @destere nin yazmış olduğu mesaj var desterenin mesajında ise sokak sanatinin yazdığı mesaj var
@MasacRE-
sokak sanati mesaj yazmışya , oy vermeyi unutmayın diyor , o mesajı destere yazdıBir daha anlat bakayım anlamadım
sokak sanati mesaj yazmışya , oy vermeyi unutmayın diyor , o mesajı destere yazdı
destere mesajında ise özlemcim senin yüzünden elenecek diyor , onuda sokak sanati yazdı , mesajları oku
O evet Ama elenmiş @destere suçu yine sana atar kurtaramadın diyeKız neyse son dakika da oy verdim Bu özlem tekin hani eskiden dağları deldim şarkısını söyleyen dimi @destere dediğini yaptık artık sende benim isteğimi yapacaksın ona göre
Birde kıymet bilinecek
Ekli dosyayı görüntüle 58380