Geceleri seni arıyor gözüResim aldım kanıt olsun diye @destere bu sefer başkasına suç atar zaten son 2 gündür adamı kızdırıyorlar Adam bizi arar oldu
Geceleri seni arıyor gözüResim aldım kanıt olsun diye @destere bu sefer başkasına suç atar zaten son 2 gündür adamı kızdırıyorlar Adam bizi arar oldu
Normalde bambaşka bir oylama yapardım ama değişen birşey olmayacakmış zaten.
@destere Özlemine oy verdim, belki şansı olur
malesef yinede kurtaramadık içimizdeki bazı hainler ( @MasacRE- ) yüKız neyse son dakika da oy verdim Bu özlem tekin hani eskiden dağları deldim şarkısını söyleyen dimi @destere dediğini yaptık artık sende benim isteğimi yapacaksın ona göre
Birde kıymet bilinecek
Ekli dosyayı görüntüle 58380
ve benim için 90 lar macerası bitti hogatha, şimdi yarışmayı sonlandırsanda olur hiç umrumda değilO evet Ama elenmiş @destere suçu yine sana atar kurtaramadın diye
Hiç teşekkür yokmalesef yinede kurtaramadık içimizdeki bazı hainler ( @MasacRE- ) yü
zünden özlem elendi elenmesine katkıda bulunanlara lanet olsun
ve benim için 90 lar macerası bitti hogatha, şimdi yarışmayı sonlandırsanda olur hiç umrumda değil
Sezen'i korumaya çalışalımmalesef yinede kurtaramadık içimizdeki bazı hainler ( @MasacRE- ) yü
ve benim için 90 lar macerası bitti hogatha, şimdi yarışmayı sonlandırsanda olur hiç umrumda değil
unutmam ama sessiz takılırım elenmemiştir umarımSezen'i korumaya çalışalım
harika atmışım mesajına daha ne istiyon gaga onu bulamayanlar varHiç teşekkür yok
Hiç teşekkür yok
@Harunnn60 ın kıymetini ölünce anlayacan ama iş işten geçecek cnmunutmam ama sessiz takılırım elenmemiştir umarım
harika atmışım mesajına daha ne istiyon gaga onu bulamayanlar var
hele bir ölsün önce sonra bakalım durumlara önce bir olayın gerçekleşmesini beklemem lazım@Harunnn60 ın kıymetini ölünce anlayacan ama iş işten geçecek cnm
Buna gelene kadar kaç tane iyi şarkı elendi, sen de Özlem ve Şebnem ile bozdun kafayımalesef yinede kurtaramadık içimizdeki bazı hainler ( @MasacRE- ) yü