2024 En Favori Şarkı | Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar Başlıyor 🎶 🎵

Yetiştim ona galiba gececi misin ? :A Saat 1 bile olmadı
Yarına büyük bir organizasyon görevim var. Bir kısım hazırlıklar vardı. Ondan bu saate kaldım, fazla geçe kalmayayım. Yarına yığınla işim var :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Sen İstanbul'sun çok çok iyi bir ṣarkı. Gökhan'ın en iyilerinden.
Sene 2014. Gökhan Türkmen Çatı Katı ve Sen İstanbul'sun ile kariyer zirvesine ulaşır...

Sonra biraz düşüş kaçınılmaz oldu ama Gökhan Türkmen her zaman Gökhan Türkmen'dir...

Baya iz bırakan şarkılar yaptı.

Sene 2014. Gökhan Türkmen Çatı Katı ve Sen İstanbul'sun ile kariyer zirvesine ulaşır...

Sonra biraz düşüş kaçınılmaz oldu ama Gökhan Türkmen her zaman Gökhan Türkmen'dir...

Baya iz bırakan şarkılar yaptı.

10 sene oldu mu ya.. vay be..
Ben ikisinide hala dinlerim. Ara ara efkar basar, iyi gelir bana.

Sahi Gökhan demiṣken bu yarıṣma için yok muydu ṣarkısı? O kadar mı düṣtü formdan?
Bu sene çıkardı ama bakalım o kadar dinlenecek mi.

10 sene oldu mu ya.. vay be..
Ben ikisinide hala dinlerim. Ara ara efkar basar, iyi gelir bana.

Sahi Gökhan demiṣken bu yarıṣma için yok muydu ṣarkısı? O kadar mı düṣtü formdan?
Bu sene çıkardı ama bakalım o kadar dinlenecek mi.
Formdan düştü biraz orası gerçek. Tarz değişikliğine gitti ama eski Gökhan Türkmen soundunu yakaladığında halk karşılığını veriyor. Mesela 2022'de Mahşer şarkısını yaptı baya tuttu ama En Favori Şarkı'da iyi sonuç almadı. O dönem ben olsaydım alırdı:A

Sensiz Daha Güzel şarkısı da yeni Gökhan Türkmen tarzı. Pek tutmadı.

Açık Adres mesela eski Gökhan tarzına yakın ve halk hemen karşılığını verdi. Etkinlikte yarışır ve iyi sonuç alır gibi :A

Formdan düştü biraz orası gerçek. Tarz değişikliğine gitti ama eski Gökhan Türkmen soundunu yakaladığında halk karşılığını veriyor. Mesela 2022'de Mahşer şarkısını yaptı baya tuttu ama En Favori Şarkı'da iyi sonuç almadı. O dönem ben olsaydım alırdı:A

Sensiz Daha Güzel şarkısı da yeni Gökhan Türkmen tarzı. Pek tutmadı.

Açık Adres mesela eski Gökhan tarzına yakın ve halk hemen karşılığını verdi. Etkinlikte yarışır ve iyi sonuç alır gibi :A

Mahṣer de iyiydi. Sensiz Daha Güzel de.

Sanki ṣimdiden plan yapmıṣsın hissi aldım bakalım ne olacak. :A