- Reaksiyon puanı
- 116,229
- Puanı
- 1,060
Benim işler vardı. İş bitti kapadımDur bende dinleyeyim.
En son Gökhan Türkmen şarkısı vardı
Benim işler vardı. İş bitti kapadımDur bende dinleyeyim.
Yetiştim ona galiba gececi misin ? Saat 1 bile olmadıBenim işler vardı. İş bitti kapadım
Yarına büyük bir organizasyon görevim var. Bir kısım hazırlıklar vardı. Ondan bu saate kaldım, fazla geçe kalmayayım. Yarına yığınla işim varYetiştim ona galiba gececi misin ? Saat 1 bile olmadı
Offfff,Tam benim parça gelmişti , EmirCan’ımYarına büyük bir organizasyon görevim var. Bir kısım hazırlıklar vardı. Ondan bu saate kaldım, fazla geçe kalmayayım. Yarına yığınla işim var
Açık Adres mi?Benim işler vardı. İş bitti kapadım
Şimdi böyle yazınca kafam karıştı, galiba Sen İstanbulsun şarkısıydı. İşlerimin son demleriydi çok dikkat etmedimAçık Adres mi?
Bu aralar Açık Adres gündemde ve o çalıyor ondan sordum Ama Sen İstanbulsun da bir başyapıt olduğu için çalar hepŞimdi böyle yazınca kafam karıştı, galiba Sen İstanbulsun şarkısıydı. İşlerimin son demleriydi çok dikkat etmedim
Şimdi böyle yazınca kafam karıştı, galiba Sen İstanbulsun şarkısıydı. İşlerimin son demleriydi çok dikkat etmedim
Bu aralar Açık Adres gündemde ve o çalıyor ondan sordum Ama Sen İstanbulsun da bir başyapıt olduğu için çalar hep
Sene 2014. Gökhan Türkmen Çatı Katı ve Sen İstanbul'sun ile kariyer zirvesine ulaşır...Sen İstanbul'sun çok çok iyi bir ṣarkı. Gökhan'ın en iyilerinden.
Sene 2014. Gökhan Türkmen Çatı Katı ve Sen İstanbul'sun ile kariyer zirvesine ulaşır...
Sonra biraz düşüş kaçınılmaz oldu ama Gökhan Türkmen her zaman Gökhan Türkmen'dir...
Baya iz bırakan şarkılar yaptı.
Formdan düştü biraz orası gerçek. Tarz değişikliğine gitti ama eski Gökhan Türkmen soundunu yakaladığında halk karşılığını veriyor. Mesela 2022'de Mahşer şarkısını yaptı baya tuttu ama En Favori Şarkı'da iyi sonuç almadı. O dönem ben olsaydım alırdı10 sene oldu mu ya.. vay be..
Ben ikisinide hala dinlerim. Ara ara efkar basar, iyi gelir bana.
Sahi Gökhan demiṣken bu yarıṣma için yok muydu ṣarkısı? O kadar mı düṣtü formdan?
Bu sene çıkardı ama bakalım o kadar dinlenecek mi.
Formdan düştü biraz orası gerçek. Tarz değişikliğine gitti ama eski Gökhan Türkmen soundunu yakaladığında halk karşılığını veriyor. Mesela 2022'de Mahşer şarkısını yaptı baya tuttu ama En Favori Şarkı'da iyi sonuç almadı. O dönem ben olsaydım alırdı
Sensiz Daha Güzel şarkısı da yeni Gökhan Türkmen tarzı. Pek tutmadı.
Açık Adres mesela eski Gökhan tarzına yakın ve halk hemen karşılığını verdi. Etkinlikte yarışır ve iyi sonuç alır gibi