@Bully olduğu sürece etkinlikler hız kesmeden gelecektir En Favori Şarkı bu kez yaz öncesi yapılacaktırEtkinliğin oluşumuna vesile olan ve dolayısıyla yarışmaya da favori olarak giren Antidepresan'ımız beklendiği gibi basit bir şekilde şampiyon oldu. Kutluyorum kendilerini
@Dosi @Bully sizin de emeklerinize sağlık. Bu yarışmanın fikir aşamasında olsam da iş uygulamaya gelince ben olmazdım. O yüzden sizden bu ikili olarak tam gaz devam edip böyle güzel etkinliklere imza atmanızı bekliyoruz
Üye ve şarkıyı yaz öncesi bitiriyoruz, rahat bir sonbahar-kış dönemi geçiririz artık@Bully olduğu sürece etkinlikler hız kesmeden gelecektir En Favori Şarkı bu kez yaz öncesi yapılacaktır
Etkinlikler biter miÜye ve şarkıyı yaz öncesi bitiriyoruz, rahat bir sonbahar-kış dönemi geçiririz artık
Burası yeri değil ama merak ettim. Üyelerin 2024 yılında toplam kaç mesaj yazdığının veya kaç konu açtığının verileri oluyor mu? @DosiÜye ve şarkıyı yaz öncesi bitiriyoruz, rahat bir sonbahar-kış dönemi geçiririz artık
Bitmez Üye için heyecanlıyımEtkinlikler biter mi
Üyeleri bu ay başlatacağım.
Şarkı tarihi rutinime bağlı olacak ama bir kaç ay olmasın. Aralıkta çıkan şarkılar önce bi çok tıklansın
Valla ben öyle bir konu olduğundan bile habersizimBen yıllıkı açmadım mı daha 😱 @Bully
EvetBahsettiğin yılın enleri konusu.
@Dosi açacaktır diye düşünüyorum yakın zamanda
------
Yok açmadın
Açtığını mı sandın
O konu sayesinde yılın favori üyesi adaylarını seçiyorumValla ben öyle bir konu olduğundan bile habersizim
Dün açacaktın evet, ayın favori üyesini açınca ona odaklandın ve yılın enleri yalan olduEvet
Ama normalde dün açacaktım onu ve dün aşırı yorucu bir iş günüydü ve yazmıştım ben sizin saatle 9’dan sonra eve geldim. Sonrasında da benim halletmem gereken bazı işlerim vardı. Gece yarısına kadarda onla uğraştım.
Yeni işten geldim şimdi ve çok fena uykum var erken başladım diye ama ikindi ve akşam arası uyumak iyi değil. 1 saat bekleyip sonra uyumayı planlıyorum.
haftalık aylık ve ayın favori üyesi derken o aklımdan uçmuş
Kerahat vakti.Dün açacaktın evet, ayın favori üyesini açınca ona odaklandın ve yılın enleri yalan oldu
İkindi ve akşam arası uyumak niye iyi değil?
Araştırayım O zaman 1 saat bekledikten sonra iyi uykular sanaKerahat vakti.
Google’dan bak daha fazlasına
Genelde uyuduğumuzda. Uyanınca sersemleşiyoruz. Unutkanlık falanda yapıyor.
O zamana kadar kaç azsa ama kaldı 40 dakikaAraştırayım O zaman 1 saat bekledikten sonra iyi uykular sana
Şu an 35 dakikaya düştü hattaO zamana kadar kaç azsa ama kaldı 40 dakika
3 gün tatilim sonrası eğitim. Bir süre en azından çocuklar olmayacak
Uykumu alayımda güzel bir Cuma akşamı geçireyim kendim adıma