2024 En Favori Şarkı | Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar’ın Kazananı Belli Oldu!

Etkinliğin oluşumuna vesile olan ve dolayısıyla yarışmaya da favori olarak giren Antidepresan'ımız beklendiği gibi basit bir şekilde şampiyon oldu. Kutluyorum kendilerini :A

@Dosi @Bully sizin de emeklerinize sağlık. Bu yarışmanın fikir aşamasında olsam da iş uygulamaya gelince ben olmazdım. O yüzden sizden bu ikili olarak tam gaz devam edip böyle güzel etkinliklere imza atmanızı bekliyoruz :A
@Bully olduğu sürece etkinlikler hız kesmeden gelecektir :A En Favori Şarkı bu kez yaz öncesi yapılacaktır :Z

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Bully
Emeği olan herkese teşekkürler. 😇

En azından bu sefer Daha Önce FORUM Dışında Dinlediğim, desteklediğim bir şarkı kazandı. ☺️☺️

• Beğendim
Reactions: Bully and Dosi
Etkinlikler biter mi :A
Üyeleri bu ay başlatacağım.
Şarkı tarihi rutinime bağlı olacak ama bir kaç ay olmasın. Aralıkta çıkan şarkılar önce bi çok tıklansın :A
Bitmez :A Üye için heyecanlıyım :A

Birkaç ay olmasın aynen hem dinlenelim hem de Aralık şarkıları yeterli tıklanma oranına ulaşabilsin :A

Bahsettiğin yılın enleri konusu.

@Dosi açacaktır diye düşünüyorum yakın zamanda :A
------

Yok açmadın :A

Açtığını mı sandın :F
Evet :A
Ama normalde dün açacaktım onu ve dün aşırı yorucu bir iş günüydü ve yazmıştım ben sizin saatle 9’dan sonra eve geldim. Sonrasında da benim halletmem gereken bazı işlerim vardı. Gece yarısına kadarda onla uğraştım.
Yeni işten geldim şimdi ve çok fena uykum var erken başladım diye ama ikindi ve akşam arası uyumak iyi değil. 1 saat bekleyip sonra uyumayı planlıyorum.

haftalık aylık ve ayın favori üyesi derken o aklımdan uçmuş :A
------

Valla ben öyle bir konu olduğundan bile habersizim :A
O konu sayesinde yılın favori üyesi adaylarını seçiyorum :A
Gelir akşama

Evet :A
Ama normalde dün açacaktım onu ve dün aşırı yorucu bir iş günüydü ve yazmıştım ben sizin saatle 9’dan sonra eve geldim. Sonrasında da benim halletmem gereken bazı işlerim vardı. Gece yarısına kadarda onla uğraştım.
Yeni işten geldim şimdi ve çok fena uykum var erken başladım diye ama ikindi ve akşam arası uyumak iyi değil. 1 saat bekleyip sonra uyumayı planlıyorum.

haftalık aylık ve ayın favori üyesi derken o aklımdan uçmuş :A
Dün açacaktın evet, ayın favori üyesini açınca ona odaklandın ve yılın enleri yalan oldu :A

İkindi ve akşam arası uyumak niye iyi değil? :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Dün açacaktın evet, ayın favori üyesini açınca ona odaklandın ve yılın enleri yalan oldu :A

İkindi ve akşam arası uyumak niye iyi değil? :A
Kerahat vakti.
Google’dan bak daha fazlasına :A
Genelde uyuduğumuzda. Uyanınca sersemleşiyoruz. Unutkanlık falanda yapıyor.

• Güldürdün
Reactions: Bully
Araştırayım :A O zaman 1 saat bekledikten sonra iyi uykular sana :A
O zamana kadar kaç azsa ama kaldı 40 dakika :A
3 gün tatilim sonrası eğitim. Bir süre en azından çocuklar olmayacak :Z
Uykumu alayımda güzel bir Cuma akşamı geçireyim kendim adıma

• Güldürdün
Reactions: Bully
O zamana kadar kaç azsa ama kaldı 40 dakika :A
3 gün tatilim sonrası eğitim. Bir süre en azından çocuklar olmayacak :Z
Uykumu alayımda güzel bir Cuma akşamı geçireyim kendim adıma
Şu an 35 dakikaya düştü hatta :A

Aynen eğitim güzel olur çocuklar olmadan kafa dinlersin :A

Hadi bakalım inşallah hedefine ulaşırsın :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
neyseki mabel var o da olmasa mert tapir tek başına kazanacaktıki berbat bir sonuç ortaya çıkacaktı :A

Aradığımı bulamadığım ve benim için heyecanı sonradan kaçan bir etkinlik oldu maalesef. :A Final ikilisi güzeldi yine de ve beklenen şarkı şampiyon oldu en azından. :A

En Favori Şarkı 2024'te görüşürüz. :A @Dosi @Bully

• Harika
Emeğinize sağlık. :Z @Dosi @Bully

Antidepresan benim de favorilerimden biriydi, tek rakibini Seni Dert Etmeler olarak görünüyordu onu da eledi zaten çeyrek finalde. Sonrasında şampiyon olacağı gözümde tescillenmişti…

Emir Can İğrek iki şarkısıyla da final etaplarını gördü. 👏🏻 Yarı final eşleşmeleri daha farklı olsaydı da finale çıkabilseydi keşke. :A

• Harika