Haftalardır @Bully ile birlikte yürütmüş olduğumuz Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar etkinliğinin sonuna geldik. 2020’den bu yana klipsiz yayınlanmış olan en çok dinlenen şarkıları oyladığımız bu etkinliği sizin oylarınızla açık ara fark ile Mabel Matiz ft. Mert Demir - Antidepresan kazandı.
Bundan sonra En Favori Şarkı etkinliğinde klipsiz şarkılarda yer alacak.
Özetle En Favori Şarkı 2023
Kazanan:
Mabel Matiz ft. Mert Demir - Antidepresan
Finalist:
Pinhani - Dünyadan Uzak
Yarı Finalistler:
Mert Demir - Ateşe Düştüm
Emir Can İğrek - Ali Cabbar
Çeyrek Finalistler:
Emre Fel - Senden Güzeli Mi Var
Cem Adrian & Mark Eliyahu - Kül
Madrigal - Seni Dert Etmeler
Emir Can İğrek - Can Dostum
Kazanan Şarkı:
Başta benle birlikte etkinliği yürüten @Bully ve etkinliğin oluşumunda katkısı olan @phoebebuffay ve @MasacRE ’ye ve sonrada siz değerli üyelerin oyları için çok teşekkür ederim.
Bundan sonra En Favori Şarkı etkinliğinde klipsiz şarkılarda yer alacak.
Özetle En Favori Şarkı 2023
Kazanan:
Mabel Matiz ft. Mert Demir - Antidepresan
Finalist:
Pinhani - Dünyadan Uzak
Yarı Finalistler:
Mert Demir - Ateşe Düştüm
Emir Can İğrek - Ali Cabbar
Çeyrek Finalistler:
Emre Fel - Senden Güzeli Mi Var
Cem Adrian & Mark Eliyahu - Kül
Madrigal - Seni Dert Etmeler
Emir Can İğrek - Can Dostum
Kazanan Şarkı:
Başta benle birlikte etkinliği yürüten @Bully ve etkinliğin oluşumunda katkısı olan @phoebebuffay ve @MasacRE ’ye ve sonrada siz değerli üyelerin oyları için çok teşekkür ederim.
@Bully ,@Dosi , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat , @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane , @Doğan, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @Hobbit , @kerem , @Sherlock , @offensive, @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , @Polat Şaşmaz, @Damien Duff , @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @AhmetBayram , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT @Royal_Highness , @tekin , @Alemdar , @MEnes , @Maskeli Fedai , @Mr.At , @EmreCan , @HollyDemon ☾☆ , @hasanca , @ahmetbey , @BerzzAnn , @tifosi12345