2024 En Favori Şarkı | Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar’ın Kazananı Belli Oldu!

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
117,042
Puanı
1,060
Haftalardır @Bully ile birlikte yürütmüş olduğumuz Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar etkinliğinin sonuna geldik. 2020’den bu yana klipsiz yayınlanmış olan en çok dinlenen şarkıları oyladığımız bu etkinliği sizin oylarınızla açık ara fark ile Mabel Matiz ft. Mert Demir - Antidepresan kazandı.

Bundan sonra En Favori Şarkı etkinliğinde klipsiz şarkılarda yer alacak.

Özetle En Favori Şarkı 2023

Kazanan:

Mabel Matiz ft. Mert Demir - Antidepresan

Finalist:
Pinhani - Dünyadan Uzak

Yarı Finalistler:
Mert Demir - Ateşe Düştüm
Emir Can İğrek - Ali Cabbar

Çeyrek Finalistler:
Emre Fel - Senden Güzeli Mi Var
Cem Adrian & Mark Eliyahu - Kül
Madrigal - Seni Dert Etmeler
Emir Can İğrek - Can Dostum

Kazanan Şarkı:

Başta benle birlikte etkinliği yürüten @Bully ve etkinliğin oluşumunda katkısı olan @phoebebuffay ve @MasacRE ’ye ve sonrada siz değerli üyelerin oyları için çok teşekkür ederim.

Antidepresan, klipsiz hit denilince akla gelen ilk şarkıydı. Biz bu etkinliği onu şampiyon yapmak için yaptık aslında :A Bu harika şarkıyı yaptıkları için Mabel Matiz ve Mert Demir’e tebrikler. Mabel, Sıla’dan sonra birden fazla En Favori Şarkı şampiyonluğu kazanan ilk isim olmuş oldu böylelikle.

Özel teşekkürün beni çok mutlu etti senin de emeklerine sağlık birlikte daha nice etkinliklere inşallah :Z @Dosi

Antidepresan, klipsiz hit denilince akla gelen ilk şarkıydı. Biz bu etkinliği onu şampiyon yapmak için yaptık aslında :A Bu harika şarkıyı yaptıkları için Mabel Matiz ve Mert Demir’e tebrikler. Mabel, Sıla’dan sonra birden fazla En Favori Şarkı şampiyonluğu kazanan ilk isim olmuş oldu böylelikle.

Özel teşekkürün beni çok mutlu etti senin de emeklerine sağlık birlikte daha nice etkinliklere inşallah :Z @Dosi
Bunu şerefine @Dosi gacısı sana 100 kutu İsveç antidepresanı göndermeli :A

Anket kapanmadan 25 dakika önce uyandim ve kazanacagini gördügüm an serefine bu sabah en az 5 kere Antidepresan dinledim :Z

Tebrikler Mabel Matiz ve Mert Demir :Z Atese Düstüm ile cifte final olacakti neredeyse ama olsun, zaten Antidepresan kazanacakti. :A

Emeklerine saglik @Dosi ve @Bully :D

Sen olmasaydın bu etkinlik olmazdı. Kim bilir daha ne kadar beklerdim :A
Şu ana kadar beni en yormayan etkinliklere imza atıyorum artık çünkü bu senin katkın ile oluyor :bhr:
------

Anket kapanmadan 25 dakika önce uyandim ve kazanacagini gördügüm an serefine bu sabah en az 5 kere Antidepresan dinledim :Z

Tebrikler Mabel Matiz ve Mert Demir :Z Atese Düstüm ile cifte final olacakti neredeyse ama olsun, zaten Antidepresan kazanacakti. :A

Emeklerine saglik @Dosi ve Bully :D
Yine kazanan tarafta olduk :Z darısı diğer etkinliklerin başına

Sen olmasaydın bu etkinlik olmazdı. Kim bilir daha ne kadar beklerdim :A
Şu ana kadar beni en yormayan etkinliklere imza atıyorum artık çünkü bu senin katkın ile oluyor :bhr:
------

Yine kazanan tarafta olduk :Z darısı diğer etkinliklerin başına
@MasacRE ile yapacakmışsınız ama kendisi o dönem aktif olmayınca bana nasip olmuş oldu :A

Benle beraber yapman gerekiyormuş demek ki bu etkinliği :A

Katkım oluyorsa ne mutlu bana ben de çok keyif alıyorum ve yorulmadığın için de çok mutluyum :Z

görev başarıyla tamamlandı… @Bully

bu sarkinin varligindan haberim bile yoktu 1 hafta öncesi, sözleri ve nakarat kisimlarina denk geldim Twitter'da. Bugün dinleme firsatim oldu. Cok iyi sarkiymis. Klip cekilseydi En Favori Sarki 2022'nin favori sarkilarindan biri olurdu @MasacRE

Bu aralar en favori şarkım. Araba sürerken çok iyi gidiyor özellikle. Kafa dağıtmaya bire bir. 2022'nin en favorisi bence.

Ben daha önceden duymuştum da ben de 1 hafta önce falan dinledim ilk kez. Ondan sonra bağımlısı oldum gerçekten çok iyi şarkı :A 2023'te klip çekerlerse bir sonraki yıl ağırlarız ancak kendisini yarışmamızda :A

Klip çekilmemiş olsada artık ağırlayacağız yarışmamızda… @Bully

Onların bu şarkıya klip çekmeyerek yaptığı ayıbı neyse ki Dosi hanım klipsiz şarkılar için düzenlediği etkinlikle telafi etti :A

Emeklerine saglik @Dosi ve @Bully :D
Teşekkürler abi :Z

Finale Ateşe Düştüm kalsaydı hangi şarkıya oy verirdik? :A @Dosi

@MasacRE ile yapacakmışsınız ama kendisi o dönem aktif olmayınca bana nasip olmuş oldu :A

Benle beraber yapman gerekiyormuş demek ki bu etkinliği :A

Katkım oluyorsa ne mutlu bana ben de çok keyif alıyorum ve yorulmadığın için de çok mutluyum :Z
@MasacRE konu açmayacaktı, sadece aktif olacaktı konularda :A
------

Teşekkürler abi :Z

Finale Ateşe Düştüm kalsaydı hangi şarkıya oy verirdik? :A @Dosi
Benim oy belliydi. Sizi bilemem :A

Son düzenleme:
görev başarıyla tamamlandı… @Bully

@MasacRE konu açmayacaktı, sadece aktif olacaktı konularda :A
------

Benim oy belliydi. Sizi bilemem :A
Klipsiz etkinlik fikri Antidepresan'dan çıkmış belli ki :A Görev de tamamlanmış, etkinliğin yapılış amacı gerçekleşmiş :A Masacre aktif olmayınca senin de heves kaçmış ve benle yapılmış etkinlik :A

Ben Ateşe Düştüm'e verebilirdim, nasılsa Antidepresan kazanır ve çok fark yemesin diye :A 2 şarkı da favorimdi benim Düldül ile birlikte :A

Klipsiz etkinlik fikri Antidepresan'dan çıkmış belli ki :A Görev de tamamlanmış, etkinliğin yapılış amacı gerçekleşmiş :A Masacre aktif olmayınca senin de heves kaçmış ve benle yapılmış etkinlik :A

Ben Ateşe Düştüm'e verebilirdim, nasılsa Antidepresan kazanır ve çok fark yemesin diye :A 2 şarkı da favorimdi benim Düldül ile birlikte :A
Aslında çok çok öncesine dayanıyor. İki Edis zamanı veya daha öncesi. Sürekli tam hevesleniyorum @MasacRE ara veriyordu sonra bende saldım taaaaakiiii sen gelene kadar. En Favori Şarkı kolay olunca hemen el attık artık :Z
Ama aklımda hep bir Aralık ayında yapmak vardı :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: MasacRE and Bully
Aslında çok çok öncesine dayanıyor. İki Edis zamanı veya daha öncesi. Sürekli tam hevesleniyorum @MasacRE ara veriyordu sonra bende saldım taaaaakiiii sen gelene kadar. En Favori Şarkı kolay olunca hemen el attık artık :Z
Ama aklımda hep bir Aralık ayında yapmak vardı :A
Masacre aktif olsaydı etkinliğin yapılacağı zaman Aralık’tı diye hatırlıyorum ben de. Antidepresan'dan önce ve Edis dönemi diyorsan Aralık 2021 o zaman :A Ben geldim ve Aralık 2024'te yaptık, aklındaki gerçekleştirmiş oldun :A Dosi, kafasına koyduğunu yapar :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Haftalardır @Bully ile birlikte yürütmüş olduğumuz Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar etkinliğinin sonuna geldik. 2020’den bu yana klipsiz yayınlanmış olan en çok dinlenen şarkıları oyladığımız bu etkinliği sizin oylarınızla açık ara fark ile Mabel Matiz ft. Mert Demir - Antidepresan kazandı.

Bundan sonra En Favori Şarkı etkinliğinde klipsiz şarkılarda yer alacak.

Özetle En Favori Şarkı 2023

Kazanan:

Mabel Matiz ft. Mert Demir - Antidepresan

Finalist:
Pinhani - Dünyadan Uzak

Yarı Finalistler:
Mert Demir - Ateşe Düştüm
Emir Can İğrek - Ali Cabbar

Çeyrek Finalistler:
Emre Fel - Senden Güzeli Mi Var
Cem Adrian & Mark Eliyahu - Kül
Madrigal - Seni Dert Etmeler
Emir Can İğrek - Can Dostum

Kazanan Şarkı:

Başta benle birlikte etkinliği yürüten @Bully ve etkinliğin oluşumunda katkısı olan @phoebebuffay ve @MasacRE ’ye ve sonrada siz değerli üyelerin oyları için çok teşekkür ederim.
Bu şarkı çok hak etti. Gerçi finalist olan şarkı da hak etti. 2'sini de her gün 10 kere dinlerim en az. :D

• Harika
Reactions: Dosi
Etkinliğin oluşumuna vesile olan ve dolayısıyla yarışmaya da favori olarak giren Antidepresan'ımız beklendiği gibi basit bir şekilde şampiyon oldu. Kutluyorum kendilerini :A

@Dosi @Bully sizin de emeklerinize sağlık. Bu yarışmanın fikir aşamasında olsam da iş uygulamaya gelince ben olmazdım. O yüzden sizden bu ikili olarak tam gaz devam edip böyle güzel etkinliklere imza atmanızı bekliyoruz :A