2026 En Favori Şarkı - All Star (2011-2015)

Çeyrek finale yükselen şarkılar

Gökhan Türkmen - Çatı Katı
Hadise - Aşk Kaç Beden Giyer
Göksel - Uzaktan
Gülşen - Yatcaz Kalkcaz Ordayım
Buray - Sen Sevda Mısın
Model - Değmesin Ellerimiz
Model - Pembe Mezarlık
Gülşen - Bangır Bangır

• Beğendim
Reactions: Bully
Çeyrek finale yükselen şarkılar

Gökhan Türkmen - Çatı Katı
Hadise - Aşk Kaç Beden Giyer
Göksel - Uzaktan
Gülşen - Yatcaz Kalkcaz Ordayım
Buray - Sen Sevda Mısın
Model - Değmesin Ellerimiz
Model - Pembe Mezarlık
Gülşen - Bangır Bangır
İrem Derici de Sıla gibi popüler olduğu dönemde ilgi görüp yıllar sonra ilgiyi kaybetmiş.

2014 şampiyonu Kalbimin Tek Sahibine çeyrek final göremedi.

• Beğendim
Reactions: Dosi and 12.Adam
İrem Derici de Sıla gibi popüler olduğu dönemde ilgi görüp yıllar sonra ilgiyi kaybetmiş.

2014 şampiyonu Kalbimin Tek Sahibine çeyrek final göremedi.
Finalde olması gereken bir şarkıydı. Yazık oldu…

• Güldürdün
Reactions: Bully
Finalde olması gereken bir şarkıydı. Yazık oldu…
Ben sevmezdim pek Kalbimin Tek Sahibine'yi :A Zorun Ne Sevgilim harika bir hareketlidir, o bile 5 oyda kaldı.

Bu etkinliğe en çok şarkıyı İrem getirdi ama hepsi de varlık gösteremeden elendi.

0 oyda kaldı demiştin hatta :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Ben sevmezdim pek Kalbimin Tek Sahibine'yi :A Zorun Ne Sevgilim harika bir hareketlidir, o bile 5 oyda kaldı.

Bu etkinliğe en çok şarkıyı İrem getirdi ama hepsi de varlık gösteremeden elendi.

0 oyda kaldı demiştin hatta :A
Sanki Sıla’da 0 çekti bir grupta.

Bu arada artık ikili elemeler olduğu için düello riskimiz kalktı ve takvimde aksama olmayacak :A
Cuma gecesi Final konusu gelir :Z

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Sanki Sıla’da 0 çekti bir grupta.

Bu arada artık ikili elemeler olduğu için düello riskimiz kalktı ve takvimde aksama olmayacak :A
Cuma gecesi Final konusu gelir :Z
Reverans şarkısı 0 çekmiş, ona destek olamamışsın tüh :A Çoğu şarkısına oy vermiştin malum.

Takvimde aksama olmaması iyi :A Şampiyonluk konusu da Pazartesi gelir herhalde, sen Pazar açmazsın gibi şampiyonluk konusunu :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Reverans şarkısı 0 çekmiş, ona destek olamamışsın tüh :A Çoğu şarkısına oy vermiştin malum.

Takvimde aksama olmaması iyi :A Şampiyonluk konusu da Pazartesi gelir herhalde, sen Pazar açmazsın gibi şampiyonluk konusunu :A
Şarkıyı bilmiyorum nasıl oylayayım :A anımsamadım bile :A
Cuma gecesi (Cumartesiye bağlayan gece) olacağı için pazara açılması mümkün değil zaten :A
Pazartesi erkenden açarım ama. O güne çok yoğun olacağım. Konuyu açar kaçarım :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
@Alemdar 1. turda olan konularada simdi reaksiyon birakmissin, 1-2 saat önce yapsaydin yeni haftada varlik göstereceklermis :A neyse belki aylikta kendine yer bulurlar :A @TenTen @Bully bakin artik hic yorum yapmiyorum. 6 reaksiyonlardi ama kimseden 7.si icin yorumda bulunmadim :A:A
bak misal ceyrek final turlarida 6 reaksiyon olmasina ragmen ben @Alemdar 'a bak unutmussun demiyorum. O kadar yorumsuz birakiyorum :A @Bully @TenTen