İrem Derici de Sıla gibi popüler olduğu dönemde ilgi görüp yıllar sonra ilgiyi kaybetmiş.Çeyrek finale yükselen şarkılar
Gökhan Türkmen - Çatı Katı
Hadise - Aşk Kaç Beden Giyer
Göksel - Uzaktan
Gülşen - Yatcaz Kalkcaz Ordayım
Buray - Sen Sevda Mısın
Model - Değmesin Ellerimiz
Model - Pembe Mezarlık
Gülşen - Bangır Bangır
Finalde olması gereken bir şarkıydı. Yazık oldu…İrem Derici de Sıla gibi popüler olduğu dönemde ilgi görüp yıllar sonra ilgiyi kaybetmiş.
2014 şampiyonu Kalbimin Tek Sahibine çeyrek final göremedi.
Ben sevmezdim pek Kalbimin Tek Sahibine'yiFinalde olması gereken bir şarkıydı. Yazık oldu…
Sanki Sıla’da 0 çekti bir grupta.Ben sevmezdim pek Kalbimin Tek Sahibine'yiZorun Ne Sevgilim harika bir hareketlidir, o bile 5 oyda kaldı.
Bu etkinliğe en çok şarkıyı İrem getirdi ama hepsi de varlık gösteremeden elendi.
0 oyda kaldı demiştin hatta![]()
Reverans şarkısı 0 çekmiş, ona destek olamamışsın tühSanki Sıla’da 0 çekti bir grupta.
Bu arada artık ikili elemeler olduğu için düello riskimiz kalktı ve takvimde aksama olmayacak
Cuma gecesi Final konusu gelir![]()
Şarkıyı bilmiyorum nasıl oylayayımReverans şarkısı 0 çekmiş, ona destek olamamışsın tühÇoğu şarkısına oy vermiştin malum.
Takvimde aksama olmaması iyiŞampiyonluk konusu da Pazartesi gelir herhalde, sen Pazar açmazsın gibi şampiyonluk konusunu
![]()
bak misal ceyrek final turlarida 6 reaksiyon olmasina ragmen ben @Alemdar 'a bak unutmussun demiyorum. O kadar yorumsuz birakiyorum
Bir 12.adam kadar olamasakta bir şeyler yapıyoruz. 😂
Beni kendinle kıyaslama Şerif morgta yatBir 12.adam kadar olamasakta bir şeyler yapıyoruz. 😂
Kıyaslama yaptığım yok zaten. Yanına yaklaşamam. 😁Beni kendinle kıyaslama Şerif morgta yat
zıbar.![]()
Saol en sevdiği kankasıKıyaslama yaptığım yok zaten. Yanına yaklaşamam. 😁
reaksiyon atmadigindan bahsettim (ha bu mesaj git at demek degildir ama atarsanda o ayriBir 12.adam kadar olamasakta bir şeyler yapıyoruz. 😂
İster yorum atarım ister beğeni. İstersem her ikisi. Size soracak değilim. 😊 Canım istedi yaptım. 😅reaksiyon atmadigindan bahsettim (ha bu mesaj git at demek degildir ama atarsanda o ayri)
Şirin olmasa nalları dikmiştin.İster yorum atarım ister beğeni. İstersem her ikisi. Size soracak değilim. 😊 Canım istedi yaptım. 😅
Bir yerede karışma bee. 😅 Nasıl yazacağımı biliyorum. 😎Şirin olmasa nalları dikmiştin.![]()
O atarından sonra istersen yanlış yaz düzeltirsem , Esme tüfekle vursun.Bir yerede karışma bee. 😅 Nasıl yazacağımı biliyorum. 😎