2026 En Favori Şarkı - All Star (2011-2015)

Çeyrek finale yükselen şarkılar

Gökhan Türkmen - Çatı Katı
Hadise - Aşk Kaç Beden Giyer
Göksel - Uzaktan
Gülşen - Yatcaz Kalkcaz Ordayım
Buray - Sen Sevda Mısın
Model - Değmesin Ellerimiz
Model - Pembe Mezarlık
Gülşen - Bangır Bangır

• Beğendim
Reactions: Bully
Çeyrek finale yükselen şarkılar

Gökhan Türkmen - Çatı Katı
Hadise - Aşk Kaç Beden Giyer
Göksel - Uzaktan
Gülşen - Yatcaz Kalkcaz Ordayım
Buray - Sen Sevda Mısın
Model - Değmesin Ellerimiz
Model - Pembe Mezarlık
Gülşen - Bangır Bangır
İrem Derici de Sıla gibi popüler olduğu dönemde ilgi görüp yıllar sonra ilgiyi kaybetmiş.

2014 şampiyonu Kalbimin Tek Sahibine çeyrek final göremedi.

• Beğendim
Reactions: Dosi and 12.Adam
Ben sevmezdim pek Kalbimin Tek Sahibine'yi :A Zorun Ne Sevgilim harika bir hareketlidir, o bile 5 oyda kaldı.

Bu etkinliğe en çok şarkıyı İrem getirdi ama hepsi de varlık gösteremeden elendi.

0 oyda kaldı demiştin hatta :A
Sanki Sıla’da 0 çekti bir grupta.

Bu arada artık ikili elemeler olduğu için düello riskimiz kalktı ve takvimde aksama olmayacak :A
Cuma gecesi Final konusu gelir :Z

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Sanki Sıla’da 0 çekti bir grupta.

Bu arada artık ikili elemeler olduğu için düello riskimiz kalktı ve takvimde aksama olmayacak :A
Cuma gecesi Final konusu gelir :Z
Reverans şarkısı 0 çekmiş, ona destek olamamışsın tüh :A Çoğu şarkısına oy vermiştin malum.

Takvimde aksama olmaması iyi :A Şampiyonluk konusu da Pazartesi gelir herhalde, sen Pazar açmazsın gibi şampiyonluk konusunu :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Reverans şarkısı 0 çekmiş, ona destek olamamışsın tüh :A Çoğu şarkısına oy vermiştin malum.

Takvimde aksama olmaması iyi :A Şampiyonluk konusu da Pazartesi gelir herhalde, sen Pazar açmazsın gibi şampiyonluk konusunu :A
Şarkıyı bilmiyorum nasıl oylayayım :A anımsamadım bile :A
Cuma gecesi (Cumartesiye bağlayan gece) olacağı için pazara açılması mümkün değil zaten :A
Pazartesi erkenden açarım ama. O güne çok yoğun olacağım. Konuyu açar kaçarım :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
@Alemdar 1. turda olan konularada simdi reaksiyon birakmissin, 1-2 saat önce yapsaydin yeni haftada varlik göstereceklermis :A neyse belki aylikta kendine yer bulurlar :A @TenTen @Bully bakin artik hic yorum yapmiyorum. 6 reaksiyonlardi ama kimseden 7.si icin yorumda bulunmadim :A:A
bak misal ceyrek final turlarida 6 reaksiyon olmasina ragmen ben @Alemdar 'a bak unutmussun demiyorum. O kadar yorumsuz birakiyorum :A @Bully @TenTen