- Reaksiyon puanı
- 114,246
- Puanı
- 1,060
Cevabı olmayınca görmemezlikten geliyorBilmem okusa dayanamazdi. Belkide okuyup cevap düşünüyordur ama kurnaz uykusu gelmiştir muhtemeln
Onu çözdük artık
Cevabı olmayınca görmemezlikten geliyorBilmem okusa dayanamazdi. Belkide okuyup cevap düşünüyordur ama kurnaz uykusu gelmiştir muhtemeln
yalaaaan ben gitmesemde üç kelimeye ulaşan cümle kurmayacaktın sırf gittiğimi bildiğin için öyle bir esip gürlemişsinAaa tam sana çok uzun bir yazı yazıyordum
Neyse kalsın o zaman.
İyi geceler
------
Yok ben her kelimeye kafa yormuyorum
görmedimki sorunu cevap vereyim sen ne sordunda cevapsız kaldı isveçliCevabı olmayınca görmemezlikten geliyor
Onu çözdük artık
okumayı yapıyorumda okuduğumu anlamaya gelince biraz zorlanıyorum ordada tekirdağ imdadıma yetişiyor üçüncü dubleden sonra beyin hücrelerim tam kapasite çalışıyor hiçbirşeyi kaçırmıyorumCehalet Mutluluktur deyip bilmiyorum diyebilirdim
Bilmem ki mahkeme felan ben. Hukuk okuyacaksın ordan sınava girip yükselecek ordan savcılık sınavı ordan hakim vs olabilirsin ama okumak gerek birde okuduğunu anlamak
Tekin hukuk okuyacak dur bakalım 15 seneue biter
------
Her sıkışınca kaçma sende artık yahu
Bu yaşta bu kadar promil kaldırmaz. 3. Duble diyor iyiymiş. Bardakta durduğu gibi durmazyalaaaan ben gitmesemde üç kelimeye ulaşan cümle kurmayacaktın sırf gittiğimi bildiğin için öyle bir esip gürlemişsin
------
görmedimki sorunu cevap vereyim sen ne sordunda cevapsız kaldı isveçli
------
okumayı yapıyorumda okuduğumu anlamaya gelince biraz zorlanıyorum ordada tekirdağ imdadıma yetişiyor üçüncü dubleden sonra beyin hücrelerim tam kapasite çalışıyor hiçbirşeyi kaçırmıyorum
Çok ciddiyim. Tam uzunca mesaj yazmıştım daha yollama tuşuna basmadan bi bakayım dedim hangi konudasın. Offline olmuştun sildim.yalaaaan ben gitmesemde üç kelimeye ulaşan cümle kurmayacaktın sırf gittiğimi bildiğin için öyle bir esip gürlemişsin
------
görmedimki sorunu cevap vereyim sen ne sordunda cevapsız kaldı isveçli
------
okumayı yapıyorumda okuduğumu anlamaya gelince biraz zorlanıyorum ordada tekirdağ imdadıma yetişiyor üçüncü dubleden sonra beyin hücrelerim tam kapasite çalışıyor hiçbirşeyi kaçırmıyorum
Ben açacağım dimi ilk turları?Çok ciddiyim. Tam uzunca mesaj yazmıştım daha yollama tuşuna basmadan bi bakayım dedim hangi konudasın. Offline olmuştun sildim.
Evet, söz ağızdan çıktı bir kereBen açacağım dimi ilk turları?
Hangi gün başlarız?Evet, söz ağızdan çıktı bir kere
niye siliyorsunki yazsaydın ne güzel bir gün sonrada olsa ayrıntılı şekilde cevap verirdim boşa gitmezdiÇok ciddiyim. Tam uzunca mesaj yazmıştım daha yollama tuşuna basmadan bi bakayım dedim hangi konudasın. Offline olmuştun sildim.
aydın aydını unutmaHangi gün başlarız?
Dosi sana yazmaya karar vermişse o an aktif olmalısın yoksa şansını kaybedersinniye siliyorsunki yazsaydın ne güzel bir gün sonrada olsa ayrıntılı şekilde cevap verirdim boşa gitmezdi
------
aydın aydını unutma
o adam boş durmaz ya mutlaka 2023 de de bişeyler gevelemiştir bir bakayım geçen sene söylemişmiDosi sana yazmaya karar vermişse o an aktif olmalısın yoksa şansını kaybedersin
Yıldan kaybediyor o muhteşem (!) eser. Oylamayı ne kadar istediğimi bilemezsin ama maalesef gelecek sene oylayabileceğizSeneye de kim öle kim kala
Öyle olsa bile alımlar kapandı yeni şarkı önerme şansın zaten yok şansına küso adam boş durmaz ya mutlaka 2023 de de bişeyler gevelemiştir bir bakayım geçen sene söylemişmi
hiç bahane bulma bak 2023 vede sosyal içeriği kuvvetli bir şarkıÖyle olsa bile alımlar kapandı yeni şarkı önerme şansın zaten yok şansına küs
Aslında ful yoğun bir hafta olacak ama yarın gece uğraşırım biraz. Haberdar ederim seniHangi gün başlarız?
Cumartesi’ye kadar açmış olayım, en geç Cuma akşamı daha öncesi de süper olurAslında ful yoğun bir hafta olacak ama yarın gece uğraşırım biraz. Haberdar ederim seni
Bi bakarsın yarın geceye açmış olursunCumartesi’ye kadar açmış olayım, en geç Cuma akşamı daha öncesi de süper olur
Tamam haber bekleyeceğim senden
Söz konusu sensen bu gece bile beklerimBi bakarsın yarın geceye açmış olursun
Konu açınca coşacağı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?