tanımıştır tanımasada devamlı samimi olduğu kişiden oğlanın kim olduğuna dair tiyo alabilir @xemrexxx
tanımıştır tanımasada devamlı samimi olduğu kişiden oğlanın kim olduğuna dair tiyo alabilir @xemrexxx
O sırada ben: Ben ne alaka?
Emre’nin burada en samimi olduğu denilince sen geldin aklımaO sırada ben: Ben ne alaka?![]()
Iyyyy ne samimisi ayol canı cehenneme onun.Emre’nin burada en samimi olduğu denilince sen geldin aklıma![]()
yanlış tahmin etmişim işte emre tanımıyormuş kırmızılıyı
Samimi olduğu ismi söyle o zamanyanlış tahmin etmişim işte emre tanımıyormuş kırmızılıyı![]()
ne biliyim yaw öylesine sordum belki şarkıdaki kırmızılıyla samimidir tanıyordur dedimSamimi olduğu ismi söyle o zaman
Sen amacını açık et![]()
Çevir kazı yanmasınne biliyim yaw öylesine sordum belki şarkıdaki kırmızılıyla samimidir tanıyordur dedim![]()
sen süper marionun yolundaki cadı gibisin yola bomba döşemezsen olmaz yaniÇevir kazı yanmasın
Neyse çok geçmez yakında kendin hal edeceksin bir şeyleri![]()
Emre’nin burada en samimi olduğu denilince sen geldin aklıma![]()
fazla samimiyet tez ayrılık getirirIyyyy ne samimisi ayol canı cehenneme onun.![]()
Bu fırsatı sen veriyorsun amasen süper marionun yolundaki cadı gibisin yola bomba döşemezsen olmaz yani![]()
Yıllardır ayrılmadınız amafazla samimiyet tez ayrılık getirir![]()
biz enderle yıldız gibiyiz düşmanlara karşı birlikte hareket ederiz arada ondan sana öyle gelmiştirBu fırsatı sen veriyorsun ama
En azından doğru yolda olduğumu kanıtladın bana. Teşekkürler
Yıllardır ayrılmadınız ama![]()
@serhatt Ender gibide , sende bir Yıldız havası alamadımbiz enderle yıldız gibiyiz düşmanlara karşı birlikte hareket ederiz arada ondan sana öyle gelmiştir![]()
senin orada oksijen azdır
Asıl oksijen buradasenin orada oksijen azdırondan havayı koklayamamışsındır
![]()
Tez vakitte düşersin inş. yakamdan o halde.fazla samimiyet tez ayrılık getirir![]()
Hayatım sana plaket vereceğim beni bu kadar iyi tanıyor olmandan ötürü, helal olsun.
her konudan bahseden çıkınca yukarı çıkıp konu neymiş diye bakıyorumAA ben buraya şarkı bulacaktim. Akma gelir umarım![]()