O sırada ben: Ben ne alaka?
Emre’nin burada en samimi olduğu denilince sen geldin aklımaO sırada ben: Ben ne alaka?
Iyyyy ne samimisi ayol canı cehenneme onun.Emre’nin burada en samimi olduğu denilince sen geldin aklıma
yanlış tahmin etmişim işte emre tanımıyormuş kırmızılıyı
Samimi olduğu ismi söyle o zamanyanlış tahmin etmişim işte emre tanımıyormuş kırmızılıyı
ne biliyim yaw öylesine sordum belki şarkıdaki kırmızılıyla samimidir tanıyordur dedimSamimi olduğu ismi söyle o zaman
Sen amacını açık et
Çevir kazı yanmasınne biliyim yaw öylesine sordum belki şarkıdaki kırmızılıyla samimidir tanıyordur dedim
sen süper marionun yolundaki cadı gibisin yola bomba döşemezsen olmaz yaniÇevir kazı yanmasın
Neyse çok geçmez yakında kendin hal edeceksin bir şeyleri
Emre’nin burada en samimi olduğu denilince sen geldin aklıma
fazla samimiyet tez ayrılık getirirIyyyy ne samimisi ayol canı cehenneme onun.
Bu fırsatı sen veriyorsun amasen süper marionun yolundaki cadı gibisin yola bomba döşemezsen olmaz yani
Yıllardır ayrılmadınız amafazla samimiyet tez ayrılık getirir
biz enderle yıldız gibiyiz düşmanlara karşı birlikte hareket ederiz arada ondan sana öyle gelmiştirBu fırsatı sen veriyorsun ama
En azından doğru yolda olduğumu kanıtladın bana. Teşekkürler
Yıllardır ayrılmadınız ama
@serhatt Ender gibide , sende bir Yıldız havası alamadımbiz enderle yıldız gibiyiz düşmanlara karşı birlikte hareket ederiz arada ondan sana öyle gelmiştir
senin orada oksijen azdır ondan havayı koklayamamışsındır@serhatt Ender gibide , sende bir Yıldız havası alamadım
Asıl düşmanlara karşı seni yem eder serhat
Asıl oksijen burada her yer orman temiz hava. Sen kendine yansenin orada oksijen azdır ondan havayı koklayamamışsındır
Tez vakitte düşersin inş. yakamdan o halde.fazla samimiyet tez ayrılık getirir
Hayatım sana plaket vereceğim beni bu kadar iyi tanıyor olmandan ötürü, helal olsun.@serhatt Ender gibide , sende bir Yıldız havası alamadım
Asıl düşmanlara karşı seni yem eder serhat
her konudan bahseden çıkınca yukarı çıkıp konu neymiş diye bakıyorumAA ben buraya şarkı bulacaktim. Akma gelir umarım