İkinci turu bile görmeyecek şarkılar ile gelmeyinÜşendimkesin olur kesin bende 2022 de hangi şarkılar vardı ona bakıyordum Gülben şarkı yaptı yapmadımı ona bakıyordum
İkinci turu bile görmeyecek şarkılar ile gelmeyinÜşendimkesin olur kesin bende 2022 de hangi şarkılar vardı ona bakıyordum Gülben şarkı yaptı yapmadımı ona bakıyordum
İkinci turu bile görmeyecek şarkılar ile gelmeyin
Kalksın Uyuyanları finale taşımazsak kalbimiz kurusun.
Ne çok şarkı ile gelmişsin ama bence çoğu çabuk elenir fakat eklerim. Kontrol ederim gün içindeGüneş - Suçlarımdan Biri
Güneş - NKBİ
Emir Can İğrek - Kafa Tatili
Emir Can İğrek - Beyoğlu
Ece Seçkin - Sen Hala Ordasın
Pinhani - Bilir O Beni
mor ve ötesi - Adamın Dibi
Mavi Gri, Ahmet Hatipoğlu - Ölümle Yaşam Arasında
Demet Akalın - Bensiz Olsun
Gülçin Ergül - Birbirimize İyi Gelmiyoruz
Dedublüman - Belki
Sena Şener - Porselen Kalbim
Uzi-muzi saçma sapan isimler milyonlar dinlendi geçen sene ama önermedim. Oy almaz sanırım forumda.Ozan Doğulu ve Gülşen'in şarkısı klipsiz, onu da söyleyeyim. Sen Pinhani'nin şarkısında mı arada kalmıştın? Bence eklenmeli, çekilmiş işte klip.@Dosi
Düşüneyim, olmasın mı? Karar verdim, fikrini önemsemiyoruzGeçen sene (2021) kalite zirve yapmış finale bakınca bence 2022 olmasın
Bunu yeni farkettim. Dün @Cervantes çenesi durmayınca gözden kaçmışSana her zaman desteğim bilirsin.
Oy almayacak şarkıları yazmadım aslında. Spotify'da en çok dinlenen şarkıları ve Top10'da iyi gidenleri yazdım. Bazılarının dinlenmesi 100 milyonu bile geçmişti.Ne çok şarkı ile gelmişsin ama bence çoğu çabuk elenir fakat eklerim. Kontrol ederim gün içindeçoğunu biliyorum acaba neden gözden kaçtıdetaylı bakınırım.
Yok ben şundan emin değilim başlık lyric video ama klipte Göksel var@MasacRE
Daha çok zevkine uyanlar ile gelmişsin diye yorumladımOy almayacak şarkıları yazmadım aslında. Spotify'da en çok dinlenen şarkıları ve Top10'da iyi gidenleri yazdım. Bazılarının dinlenmesi 100 milyonu bile geçmişti.
Bence video klip olarak geçebilir, basitte olsa bir çekim yapılmış ve videosu var sonuçta. Gökyüzünü Tutamam şarkısı da böyleydi. İstersen onu da ekleyebilirsin.Daha çok zevkine uyanlar ile gelmişsin diye yorumladımGöksel’in şarkısı sence hangi kategori?
Şu şarkıyı severek dinliyorum. 135 milyon dinlenmeye ulaşmış ama bence bu da ilk tur elenecektir
Kaşınırsan kaşırlar.
Eee boşuna dememişler doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye.
Evet ben doğru konuşuyorum diye siz beni kovuyorsunuz, çok doğru söylemişler.Eee boşuna dememişler doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye.
Seni doğruların bizler için ve tüm dünya için yanlış olduğu için normal bu tavırları görmen.Evet ben doğru konuşuyorum diye siz beni kovuyorsunuz, çok doğru söylemişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?