2022 En Favori Şarkı 2022 🎶 🎵 | Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

@Sherlock dışarı.

Reactions: Dosi
Oy sayıları o andaki aktifliğe bağlıya. 35 civarı oy gelmesi şarkıların eskimediği anlamını taşımıyor
Tabii o da aralık ayında da olsa yine senin sayende oldu Dosi hanım. Sen geri dönmüş olmasan kimse el atmazdı bu etkinliklere

Reactions: Dosi and 12.Adam
İmza ✍️
Mühür Kaşe @Dosi

Reactions: MasacRE
Ben aralik ayinda geri dönmezsem 2021 tarih olurdu ve evet ben olmayinca el atilmiyor. Yönetimde gelirken belirtmistim kim yürütmek istiyor diye, kimse orali olmadi
bende artik baslarda klipsiz yaparak öyle hafiflettim yükümü
hatta Sherlock'a sormustum yardimci olurmusun diye, o eski halimden eser yok demisti
sonra kollari sivayip 2 haftada sonuclandirmistim

Reactions: MasacRE and 12.Adam
Senin elimden kim kurtulmuş.
Bir uçan bir de kaçan.

Reactions: Dosi
O leşten kimseye hayır gelmez Dosi hanım. Klipsiz mlipsiz, yap kafana göre gitsin işte

Reactions: 12.Adam and Dosi
Reactions: Dosi and 12.Adam
Ben şarkı çok dinlemem genelde popi neyse onu dinlerim youtube da karşıma çıktıkça hadi dizi, film, yemek vb. Anketi / yarışması olsa neyse
Edis 1 oy ile elendi, önceki tur kullansan tur atlardi. Oy kullanmissin simdi, zahmet etmissin. Son gruplarda etikette yoktun, kizmazsak oy kullanacagin yok

Edis 1 oy ile elendi, önceki tur kullansan tur atlardi. Oy kullanmissin simdi, zahmet etmissin. Son gruplarda etikette yoktun, kizmazsak oy kullanacagin yok
Gördüm edis yerine pörsmüş sıla, cücük ceceeli falan çıkmış müdahale var yarışmaya putin müdagele ediyor olabilir. Ss

Reactions: 12.Adam and Dosi
Gördüm edis yerine pörsmüş sıla, cücük ceceeli falan çıkmış müdahale var yarışmaya putin müdagele ediyor olabilir. Ss
1 oy yeterliydi. sen oy kullansaydin bu ikili elemeleri rahat gececek bir sarkiydi ve Silaya karsi oyumu alirdi 😡
tamami ile senin sucun bu.

Sırada çeyrek final var. 2 tane eşitlik olan grupta ek sürenin bitmesini bekliyoruz.

Tur atlayan şarkılar :
KÖFN - Bi’ Tek Ben Anlarım
Sıla - Kalksın Uyuyanlar
Tarkan - Yap Bi Güzellik
Semicenk - Funda Arar - Al Sevgilim
Derya Uluğ - Hadi Çal
Burak Bulut, Kurtuluş Kuş, Mustafa Ceceli ft. İrem Derici - Rastgele

Düelloda olanlar:
Zeynep Bastık - Ara
Pinhani - Bilir O Beni
Sıla - Velhasıl
Tarkan - Geççek

Reactions: 12.Adam and B4RON
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...