2021 En Favori Şarkı 2021 Kazananı Belli Oldu!

Eline emeğine sağlık @dosimosi güzel bir etkinlik oldu. Herkesin tatmin olması imkansız zaten ama genel olarak başarılı ve keyifli sonuçlar aldı sevdiğim şarkılar. Olduğu kadar omladığı kader demişler zaten...

Reactions: 12.Adam and Dosi
İki şarkısı da zaten seneye damga vuran şarkılardı. Tebrikler.

Senin de emeğine sağlık.
@Dosi

Reactions: Dosi and 12.Adam
Her ne kadar burada olamasam da emeğine sağlık. @Dosi

Kazanana gelecek olursak büyük bir hayal kırıklığı maalesef... Edis çok abartılıyor bence. Kendisini sadece sahne şovu olarak tebrik ediyorum, zira ses olarak tebrik edilecek bir durum yok ortada. 🎈🎈

En Favori Sarki 2022'de yaz öncesi, yogun olmadigim bir dönemde gelecek. Onu kacirma bari

Ajda kazanmadı ya, benim için önemli olan o.

------

En Favori Sarki 2022'de yaz öncesi, yogun olmadigim bir dönemde gelecek. Onu kacirma bari

Bence Aralıka kalır o.

Ajda kazanmadı ya, benim için önemli olan o.

------

Bence Aralıka kalır o.
@The_Erinch konuya

Aralika kalmasi icin benim yine bi uzunca ara vermem gerekir

yok yarin is yeniden basliyor. Onun haricinde hayatimda bir cok degisiklik olacagi icin baya bi yogunluk kapida. Biraz düzenimi oturttuktan sonra hemen el atarim
duyuru konusunu Subat ayinda acarim. Anketlerde en yakin tarihde diyelim
en gec Ramazan ayinda acarim. Günler uzun ve gündüz yeme icme derdi olmayinca vaktim olur elbet

Değişikliklerle beraber yoğunluk artar, sen boşuna bizi ümitlendirme Şubat diye.

@Yakamoz-Asi İsviçrede böyle caddede gezerken karşına kocaman bir bilboarda Ajda Pekkan çıksın emiii... Gece rüyana girsin, uykundan 5 kere uyan, her yattığında gene gelsin 😂😂😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

Değişikliklerle beraber yoğunluk artar, sen boşuna bizi ümitlendirme Şubat diye.
Bende söz senettir
sadece duyuru konusu dedim. Anketler yaz öncesi her an fırlaya bilir

Uyuma moduna geçmeden de konu açılabilir. Sorun yok. Hem @Bully bana liste yapımında yardım edecekmiş
işimi kolaylaştırır

Reactions: 12.Adam
@Bully beyciğim mi?... İnanırım yapma... Eyşan ...

Reactions: Dosi
@Bully beyciğim mi?... İnanırım yapma... Eyşan ...
Bana yardım etmesi için foruma gelmesine gerek yok ki
yaptığım listeyi ona atacağım oda ekleme veya silme işini yapar. Kendisi forumun müzik adamıydı ve bu etkinliğe en çok vakit ayıran biri.
Burdada danıştığım konular olmuştu. Bilir kişi kendisi

Reactions: 12.Adam
Yine tüm okları üstüme çeken bir açıklama yaptım.Sen gerekeni söyledin.
Niye mi ?Cevabı linkte.

Reactions: Dosi
@Bully hiç tanımadığımız ama hakkında hep iyi şeyler okuduğumuz birisi. Keşke kısa süreli de olsa foruma gelse ve kendisini tanıma imkanımız olsa.
#BullyFav10GeriDön

Son düzenleme:

Gece rüyama Afra girsin niye Ajda girsin töbe töbe

------

@Bully hiç tanımadığımız ama hakkında hep iyi şeyler okuduğumuz birisi. Keşke kısa süreli de olsa foruma gelse ve kendisini tanıma imkanımız olsa.
#BullyFav10GeriDön

Kaan vefalı bir adamdır, adam yılbaşı bana mesaj attı valla helal olsun. @Dosi