Türkçe konuş anlayamıyorum ya da açık konuş.@denizz19 Sıla hasreti 5 yıla çıkmış.
Türkçe konuş anlayamıyorum ya da açık konuş.@denizz19 Sıla hasreti 5 yıla çıkmış.
Sıla, son yıllarda listelerde yok. Onun şakasını yaptım.Türkçe konuş anlayamıyorum ya da açık konuş.
Kaliteli dinleyici yok olanlar da zaten dinliyor. Ergenler Sefo dinliyor şu an.Sıla, son yıllarda listelerde yok. Onun şakasını yaptım.
Bu ne şiddet bu ne celal.
En Favori Sarki 2022'de yaz öncesi, yogun olmadigim bir dönemde gelecek. Onu kacirma bariHer ne kadar burada olamasam da emeğine sağlık. @Dosi
Kazanana gelecek olursak büyük bir hayal kırıklığı maalesef... Edis çok abartılıyor bence. Kendisini sadece sahne şovu olarak tebrik ediyorum, zira ses olarak tebrik edilecek bir durum yok ortada. 🎈🎈
Her ne kadar burada olamasam da emeğine sağlık. @Dosi
Kazanana gelecek olursak büyük bir hayal kırıklığı maalesef... Edis çok abartılıyor bence. Kendisini sadece sahne şovu olarak tebrik ediyorum, zira ses olarak tebrik edilecek bir durum yok ortada. 🎈🎈
En Favori Sarki 2022'de yaz öncesi, yogun olmadigim bir dönemde gelecek. Onu kacirma bari
@The_Erinch konuyaAjda kazanmadı ya, benim için önemli olan o.
------
Bence Aralıka kalır o.
@The_Erinch konuya
Aralika kalmasi icin benim yine bi uzunca ara vermem gerekir
yok yarin is yeniden basliyor. Onun haricinde hayatimda bir cok degisiklik olacagi icin baya bi yogunluk kapida. Biraz düzenimi oturttuktan sonra hemen el atarimduyuru konusunu Subat ayinda acarim. Anketlerde en yakin tarihde diyelimen gec Ramazan ayinda acarim. Günler uzun ve gündüz yeme icme derdi olmayinca vaktim olur elbet
@Yakamoz-Asi İsviçrede böyle caddede gezerken karşına kocaman bir bilboarda Ajda Pekkan çıksın emiii... Gece rüyana girsin, uykundan 5 kere uyan, her yattığında gene gelsin 😂😂😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂@The_Erinch konuya
Aralika kalmasi icin benim yine bi uzunca ara vermem gerekir
yok yarin is yeniden basliyor. Onun haricinde hayatimda bir cok degisiklik olacagi icin baya bi yogunluk kapida. Biraz düzenimi oturttuktan sonra hemen el atarimduyuru konusunu Subat ayinda acarim. Anketlerde en yakin tarihde diyelimen gec Ramazan ayinda acarim. Günler uzun ve gündüz yeme icme derdi olmayinca vaktim olur elbet
Bende söz senettirDeğişikliklerle beraber yoğunluk artar, sen boşuna bizi ümitlendirme Şubat diye.
Bana yardım etmesi için foruma gelmesine gerek yok ki@Bully beyciğim mi?... İnanırım yapma... Eyşan ...
Yine tüm okları üstüme çeken bir açıklama yaptım.Sen gerekeni söyledin.Bana yardım etmesi için foruma gelmesine gerek yok kiyaptığım listeyi ona atacağım oda ekleme veya silme işini yapar. Kendisi forumun müzik adamıydı ve bu etkinliğe en çok vakit ayıran biri.
Burdada danıştığım konular olmuştu. Bilir kişi kendisi
@Bully hiç tanımadığımız ama hakkında hep iyi şeyler okuduğumuz birisi. Keşke kısa süreli de olsa foruma gelse ve kendisini tanıma imkanımız olsa.Bana yardım etmesi için foruma gelmesine gerek yok kiyaptığım listeyi ona atacağım oda ekleme veya silme işini yapar. Kendisi forumun müzik adamıydı ve bu etkinliğe en çok vakit ayıran biri.
Burdada danıştığım konular olmuştu. Bilir kişi kendisi
@Yakamoz-Asi İsviçrede böyle caddede gezerken karşına kocaman bir bilboarda Ajda Pekkan çıksın emiii... Gece rüyana girsin, uykundan 5 kere uyan, her yattığında gene gelsin 😂😂😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂
@Bully hiç tanımadığımız ama hakkında hep iyi şeyler okuduğumuz birisi. Keşke kısa süreli de olsa foruma gelse ve kendisini tanıma imkanımız olsa.#BullyFav10GeriDön
Bende vefalı biriyim değil mi?Gece rüyama Afra girsin niye Ajda girsin töbe töbe
------
Kaan vefalı bir adamdır, adam yılbaşı bana mesaj attı valla helal olsun. @Dosi
Bende vefalı biriyim değil mi?her sene unutmadığım bir tarih vardı ama birileri kaybolunca bu sene olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?