- Reaksiyon puanı
- 114,186
- Puanı
- 1,060
Asıl onu benim bırakmam gerekiyor. Forumda yoktum. Söyle nasıl ulaşsaydım her yer kapı duvar olmuştuŞu ifadeyi bırakıyorum buraya
Asıl onu benim bırakmam gerekiyor. Forumda yoktum. Söyle nasıl ulaşsaydım her yer kapı duvar olmuştuŞu ifadeyi bırakıyorum buraya
Bende vefalı biriyim değil mi? her sene unutmadığım bir tarih vardı ama birileri kaybolunca bu sene olmadı
Benim için kavga etmeyin. Evet çok vefalı biriyimdir.Şu ifadeyi bırakıyorum buraya
Sen hiç değilsin o konudaBenim için kavga etmeyin. Evet çok vefalı biriyimdir.
Asıl onu benim bırakmam gerekiyor. Forumda yoktum. Söyle nasıl ulaşsaydım her yer kapı duvar olmuştu
Benim için kavga etmeyin. Evet çok vefalı biriyimdir.
İşte o yüzden bana dil çıkaramazsınSadece sana değil valla bu sözü son birkaç haftadır birkaç kişiden duydum hatta beni arkadaşlıktan atanlar bile oldu bak o kadar yani.
Sen hiç değilsin o konuda
Etkinliği komple kaçırdın susssss
Hoçça ğalın gidiyom ben.Sadece sana değil valla bu sözü son birkaç haftadır birkaç kişiden duydum hatta beni arkadaşlıktan atanlar bile oldu bak o kadar yani.
------
Kavga etmem ben @Dosi ile ya öğretmenle kavga mı edilir hiç.
İşte o yüzden bana dil çıkaramazsın
Kayıplarda olan birine ulaşmazsın ayrıca neyse fazla deşmeyeyim, daha çok zararlı çıkarsın.
Mikasa moduna geçti, kaç kaç.Sopayı gösterdi fark ettin mi @Cervantes 😱
Sopayı gösterdi fark ettin mi @Cervantes 😱
Bir yandan ikramları hazır edip bir yandan size laf yetiştirmeye çalışıyorumHoçça ğalın gidiyom ben.
Benimle kimse baş edemez. Anca baş ettiklerini sanırlar @CervantesBana @Tolstoyevski lazım, ancak o baş ediyordu @Dosi ile
Bir yandan ikramları hazır edip bir yandan size laf yetiştirmeye çalışıyorum
Beni kızdırmayın fazla. Sopayı bırak çok fena enkaza çeviririm her tarafı. Sabrımın son demleri
Sana son günlerimi bi anlatsam ağzın açık kalır zaten sjsjjsjsRoket misali ben kaçtım @Cervantes her yere yetişen biriyle mücadele ancak mezarda biter
Sana son günlerimi bi anlatsam ağzın açık kalır zaten sjsjjsjs
Benimle kimse baş edemez. Anca baş ettiklerini sanırlar @Cervantes
Roket misali ben kaçtım @Cervantes her yere yetişen biriyle mücadele ancak mezarda biter
Tamam acıdım. Sakinim sabırlıyım durgunumBu aynı ben
Kaçın buldozer modunu açtı, şimdi hepinizi dümdüz edecekBir yandan ikramları hazır edip bir yandan size laf yetiştirmeye çalışıyorum
Beni kızdırmayın fazla. Sopayı bırak çok fena enkaza çeviririm her tarafı. Sabrımın son demleri
Rahmet okuduk biz onaBana @Tolstoyevski lazım, ancak o baş ediyordu @Dosi ile
Edenler yok ortalıkta mikasa hanımın haşlamasi meşhurdur.Benimle kimse baş edemez. Anca baş ettiklerini sanırlar @Cervantes