Fav10.net'in gelenekselleşen etkinliklerinden birisi olan En Favori Şarkı'nın 2019 sezonunun sonuna gelindi.
Haftalardır süren oylamalar sonucunda 2019’un en iyi şarkıları sizlerin oylarıyla belirlendi.
120 şarkı arasında yapılan pek çok eleme sonucunda 2019'un en iyi şarkısı, Merve Özbey’in “Devran” albümünde yer alan “Yaramızda Kalsın” oldu. Sözü ve müziği, 2 yıl önce genç yaşta hayatını kaybeden müzisyen Onur Can Özcan’a ait olan şarkı, geçtiğimiz yılın en büyük hitlerinden olmuştu.
Merve Özbey’in %59.5'e %41.5 önde tamamladığı final oylamasında ikinci olan şarkı ise Buray’ın “Kehanet” albümünde yer alan “Tac Mahal” adlı şarkısı oldu.
En Favori Şarkı Tarihi
2011'in Kazananı: Model - Değmesin Ellerimiz
2011'in Finalisti: Hadise - Aşk Kaç Beden Giyer
2012'nin Kazananı: Sıla - Yoruldum
2012'nin Finalisti: Mustafa Ceceli - Es
2013'ün Kazananı: Sıla - Aslan Gibi
2013'ün Finalisti: İrem Derici - Sevgi Olsun Taştan Olsun
2014'ün Kazananı: İrem Derici - Kalbimin Tek Sahibine
2014'ün Finalisti: Sıla - Vaziyetler
2015'in Kazananı: Gülşen - Bangır Bangır
2015'in Finalisti: Sıla - Hediye
2016'nın Kazananı: Sıla- Afitap
2016'nın Finalisti: Simge - Yankı
2017'nin Kazananı: Sıla - Yan Benimle
2017'nin Finalisti: Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan
2018'in Kazananı: Mabel Matiz - Öyle Kolaysa
2018'in Finalisti: Simge - Öpücem
2019’un Kazananı: Merve Özbey – Yaramızda Kalsın
2019’un Finalisti: Buray – Tac Mahal
Özetle En Favori Şarkı 2019
Kazanan: Merve Özbey – Yaramızda Kalsın
Finalist: Buray – Tac Mahal
Yarı Finalistler: Murda & Ezhel – Aya, Feride Hilal Akın – Yok Yok
Çeyrek Finalistler: Yalın – Deva Bize Sevişler, Mustafa Sandal, Zeynep Bastık – Mod, Merve Özbey – Tebrikler, Zeynep Bastık, Anıl Piyancı – Bırakman Doğru Mu?, Ziynet Sali – Bana da Söyle, Zeynep Bastık – Her Yerde Sen, Sıla – Karanfil, Buray – Kabahat Bende
4.Turda Elenenler: Sura - Bir Daha Yak, Sagopa Kajmer – Toz Taneleri, Hadise – Geliyorum Yanına, Aleyna Tilki – Nasılsın Aşkta?, Simge – Aşkın Olayım (Onurr), Irmak Arıcı & Mustafa Ceceli – Mühür, Ersay Üner – Nokta, Göksel – Hiç Yok, Derya Uluğ – Ah Zaman, Şanışer & 17 Sanatçı – Susamam, Oğuzhan Koç – Sükut-u Hayal, Reynmen – Derdim Olsun
İşte 2019'un En Favori Şarkısı:
Haftalardır süren oylamalar sonucunda 2019’un en iyi şarkıları sizlerin oylarıyla belirlendi.
120 şarkı arasında yapılan pek çok eleme sonucunda 2019'un en iyi şarkısı, Merve Özbey’in “Devran” albümünde yer alan “Yaramızda Kalsın” oldu. Sözü ve müziği, 2 yıl önce genç yaşta hayatını kaybeden müzisyen Onur Can Özcan’a ait olan şarkı, geçtiğimiz yılın en büyük hitlerinden olmuştu.
Merve Özbey’in %59.5'e %41.5 önde tamamladığı final oylamasında ikinci olan şarkı ise Buray’ın “Kehanet” albümünde yer alan “Tac Mahal” adlı şarkısı oldu.
En Favori Şarkı Tarihi
2011'in Kazananı: Model - Değmesin Ellerimiz
2011'in Finalisti: Hadise - Aşk Kaç Beden Giyer
2012'nin Kazananı: Sıla - Yoruldum
2012'nin Finalisti: Mustafa Ceceli - Es
2013'ün Kazananı: Sıla - Aslan Gibi
2013'ün Finalisti: İrem Derici - Sevgi Olsun Taştan Olsun
2014'ün Kazananı: İrem Derici - Kalbimin Tek Sahibine
2014'ün Finalisti: Sıla - Vaziyetler
2015'in Kazananı: Gülşen - Bangır Bangır
2015'in Finalisti: Sıla - Hediye
2016'nın Kazananı: Sıla- Afitap
2016'nın Finalisti: Simge - Yankı
2017'nin Kazananı: Sıla - Yan Benimle
2017'nin Finalisti: Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan
2018'in Kazananı: Mabel Matiz - Öyle Kolaysa
2018'in Finalisti: Simge - Öpücem
2019’un Kazananı: Merve Özbey – Yaramızda Kalsın
2019’un Finalisti: Buray – Tac Mahal
Özetle En Favori Şarkı 2019
Kazanan: Merve Özbey – Yaramızda Kalsın
Finalist: Buray – Tac Mahal
Yarı Finalistler: Murda & Ezhel – Aya, Feride Hilal Akın – Yok Yok
Çeyrek Finalistler: Yalın – Deva Bize Sevişler, Mustafa Sandal, Zeynep Bastık – Mod, Merve Özbey – Tebrikler, Zeynep Bastık, Anıl Piyancı – Bırakman Doğru Mu?, Ziynet Sali – Bana da Söyle, Zeynep Bastık – Her Yerde Sen, Sıla – Karanfil, Buray – Kabahat Bende
4.Turda Elenenler: Sura - Bir Daha Yak, Sagopa Kajmer – Toz Taneleri, Hadise – Geliyorum Yanına, Aleyna Tilki – Nasılsın Aşkta?, Simge – Aşkın Olayım (Onurr), Irmak Arıcı & Mustafa Ceceli – Mühür, Ersay Üner – Nokta, Göksel – Hiç Yok, Derya Uluğ – Ah Zaman, Şanışer & 17 Sanatçı – Susamam, Oğuzhan Koç – Sükut-u Hayal, Reynmen – Derdim Olsun
İşte 2019'un En Favori Şarkısı: