Bunu o kadar çok dedin ki benim de artık Feridun Düzağaç denince aklıma direkt @MasacRE geliyor.
Hahah beklediğimden iyi gidiyor Kütük tayfanın hepsi oy kullanmadı, 10 oya ulaşabilir rahmetli destere'nin deyimiyle ağaçkakan
Bunu o kadar çok dedin ki benim de artık Feridun Düzağaç denince aklıma direkt @MasacRE geliyor.
Kendisi gibi taş devrinden kalma adamla yarısıyordu @MasacRE @Maskeli FedaiHahah beklediğimden iyi gidiyor Kütük tayfanın hepsi oy kullanmadı, 10 oya ulaşabilir rahmetli destere'nin deyimiyle ağaçkakan
Hahah sesli güldüm. İttire ittire finale çıktı, burda da yapabilir aynı şeyi belli olmaz.
FD bu turu atlatırsa finale kadar yolu var, benim MS'de izlediğim yolu izleyip sessiz ve derinden finale kadar yürüyecektir reisHahah sesli güldüm. İttire ittire finale çıktı, burda da yapabilir aynı şeyi belli olmaz.
FD bu turu atlatırsa finale kadar yolu var, benim MS'de izlediğim yolu izleyip sessiz ve derinden finale kadar yürüyecektir reis
Sensiz tökezler benceHahah sesli güldüm. İttire ittire finale çıktı, burda da yapabilir aynı şeyi belli olmaz.
Aynur Aydın hayranıydın ama onun şarkısını seçmemişsin, ilginç.Yaramızda Kalsın
Yalnız Başına
Bir Daha Yak
Ela
Bu şarkısı zayıftı.Aynur Aydın hayranıydın ama onun şarkısını seçmemişsin, ilginç.
Bence iyiydi. Sen pop bekliyordun sanırım, slow görünce zayıf olarak gördün.Bu şarkısı zayıftı.
Desteklerinizi bekliyoruzSensiz tökezler bence
@bazinga, işte "üşengeç" diye buna denir.10
11
12
Farklılık diyelim@bazinga, işte "üşengeç" diye buna denir.
Sana göre farklılık olsa da, bana göre bu üşengeçlik.Farklılık diyelim
Çok konuşmaSana göre farklılık olsa da, bana göre bu üşengeçlik.
İçine @denizz19 kaçtı sanırım. Aynı tepkiyi verdin.Çok konuşma
Yakın arkadaşız olur o kadar .ssİçine @denizz19 kaçtı sanırım. Aynı tepkiyi verdin.
@Çiğdem'i de alın yanınıza, eksik kalmasın.Yakın arkadaşız olur o kadar .ss