Hahah beklediğimden iyi gidiyor
Bunu o kadar çok dedin ki benim de artık Feridun Düzağaç denince aklıma direkt @MasacRE geliyor.![]()
Kendisi gibi taş devrinden kalma adamla yarısıyorduHahah beklediğimden iyi gidiyorKütük tayfanın hepsi oy kullanmadı, 10 oya ulaşabilir rahmetli destere'nin deyimiyle ağaçkakan
![]()
Hahah sesli güldüm.
Bunu o kadar çok dedin ki benim de artık Feridun Düzağaç denince aklıma direkt @MasacRE geliyor.![]()
FD bu turu atlatırsa finale kadar yolu var, benim MS'de izlediğim yolu izleyip sessiz ve derinden finale kadar yürüyecektir reisHahah sesli güldüm.İttire ittire finale çıktı, burda da yapabilir aynı şeyi belli olmaz.
![]()
FD bu turu atlatırsa finale kadar yolu var, benim MS'de izlediğim yolu izleyip sessiz ve derinden finale kadar yürüyecektir reis![]()
Sensiz tökezler benceHahah sesli güldüm.İttire ittire finale çıktı, burda da yapabilir aynı şeyi belli olmaz.
![]()
Aynur Aydın hayranıydın ama onun şarkısını seçmemişsin, ilginç.Yaramızda Kalsın
Yalnız Başına
Bir Daha Yak
Ela
Bu şarkısı zayıftı.Aynur Aydın hayranıydın ama onun şarkısını seçmemişsin, ilginç.![]()
Bence iyiydi. Sen pop bekliyordun sanırım, slow görünce zayıf olarak gördün.Bu şarkısı zayıftı.![]()
Desteklerinizi bekliyoruzSensiz tökezler bence![]()
![]()
![]()
Farklılık diyelim@bazinga, işte "üşengeç" diye buna denir.![]()
Sana göre farklılık olsa da, bana göre bu üşengeçlik.Farklılık diyelim![]()
Çok konuşmaSana göre farklılık olsa da, bana göre bu üşengeçlik.![]()
Yakın arkadaşız olur o kadar .ssİçine @denizz19 kaçtı sanırım. Aynı tepkiyi verdin.![]()