Şans demiyoruz ona bal diyoruzBöyle bir şans yok mlsf
Şans demiyoruz ona bal diyoruz
13 mü oldu.😱
Beraberlik durumunda geçmiş turlara bakılıyor. O şekilde Feride oy atlayamıyor ama Buray atlıyorBerabere olması için 1 oy, geçmesi için 2 oy.1 oy gelince, 1 oy daha gelir bene.
Beraberlik durumunda geçen turlara bakılmıyordur umarım.Oyumu unutmadan verdin daha fazla beklemeden.
3 şarkıyı da dinledim ve bana en çok hitap edenin Yok Yok olduğuna kadar verdim. Beraberlik halinde sonuç Sıla lehine olacak olsa da, zevkime göre karar verdim. Hak eden kazansın.
Oyumu unutmadan verdin daha fazla beklemeden.
3 şarkıyı da dinledim ve bana en çok hitap edenin Yok Yok olduğuna kadar verdim. Beraberlik halinde sonuç Sıla lehine olacak olsa da, zevkime göre karar verdim. Hak eden kazansın.
Feride’ye 1 oy daha lazımBeraberlik durumunda geçen turlara bakılmıyordur umarım.
Beraberlik durumunda geçen turlara bakılmıyordur umarım.
Feride’ye 1 oy daha lazım
Dinlemedim, dinlesem de oy kullanmam zaten.Sıla'nın işi zorlaştıFeride 1 oy alırsa Feride alacak Buray 1 oy alırsa Buray turu geçecek
@DarkLegenD dünden beri 3 şarkıyı da dinlemedin mi seç işte artık birini altın golü at
Sıla'nın işi zorlaştıFeride 1 oy alırsa Feride alacak Buray 1 oy alırsa Buray turu geçecek
@DarkLegenD dünden beri 3 şarkıyı da dinlemedin mi seç işte artık birini altın golü at
Şu 1 saat içinde gelir umarım o son 1 oy.Bir oyumuz yok mu be?
Ne zaman yaşandı bu?@DarkLegenD sadece benim etkinliklerime oy veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?