Şans demiyoruz ona bal diyoruzBöyle bir şans yok mlsf
Şans demiyoruz ona bal diyoruz![]()
13 mü oldu.😱
Beraberlik durumunda geçmiş turlara bakılıyor. O şekilde Feride oy atlayamıyor ama Buray atlıyorBerabere olması için 1 oy, geçmesi için 2 oy.1 oy gelince, 1 oy daha gelir bene.
![]()
Beraberlik durumunda geçen turlara bakılmıyordur umarım.Oyumu unutmadan verdin daha fazla beklemeden.
3 şarkıyı da dinledim ve bana en çok hitap edenin Yok Yok olduğuna kadar verdim. Beraberlik halinde sonuç Sıla lehine olacak olsa da, zevkime göre karar verdim. Hak eden kazansın.![]()
Oyumu unutmadan verdin daha fazla beklemeden.
3 şarkıyı da dinledim ve bana en çok hitap edenin Yok Yok olduğuna kadar verdim. Beraberlik halinde sonuç Sıla lehine olacak olsa da, zevkime göre karar verdim. Hak eden kazansın.![]()
Feride’ye 1 oy daha lazımBeraberlik durumunda geçen turlara bakılmıyordur umarım.![]()
Beraberlik durumunda geçen turlara bakılmıyordur umarım.![]()
Feride’ye 1 oy daha lazım![]()
Dinlemedim, dinlesem de oy kullanmam zaten.Sıla'nın işi zorlaştıFeride 1 oy alırsa Feride alacak Buray 1 oy alırsa Buray turu geçecek
@DarkLegenD dünden beri 3 şarkıyı da dinlemedin mi seç işte artık birini altın golü at![]()
Sıla'nın işi zorlaştıFeride 1 oy alırsa Feride alacak Buray 1 oy alırsa Buray turu geçecek
@DarkLegenD dünden beri 3 şarkıyı da dinlemedin mi seç işte artık birini altın golü at![]()
Şu 1 saat içinde gelir umarım o son 1 oy.Bir oyumuz yok mu be?
Ne zaman yaşandı bu?@DarkLegenD sadece benim etkinliklerime oy veriyor.![]()