Tilki Kız final bile göremiyor garibim senin sayende @dreamyMabel de şampiyonluğu hak ediyor Aleyna BABA daha genç zaten o daha çok şampiyonluklar elde eder
Tilki Kız final bile göremiyor garibim senin sayende @dreamyMabel de şampiyonluğu hak ediyor Aleyna BABA daha genç zaten o daha çok şampiyonluklar elde eder
Onu seneye ayarlayacağızTilki Kız final bile göremiyor garibim senin sayende @dreamy
Dondurma şakası berbattı yine grupları çıkar elenir @dreamyOnu seneye ayarlayacağız
Mabel de şampiyonluğu hak ediyor Aleyna BABA daha genç zaten o daha çok şampiyonluklar elde eder
Major Lazer’la da şarkısı varmış yazın bir de herkesin bildiği Diplo şarkısı var zaten, dünyaya açılıyor artık. Bu yıl en az 3 şarkısı var gibi.Dondurma şakası berbattı yine grupları çıkar elenir @dreamy
Bir şarkı daha çıkacak Diplo ile BABA dünyaya açıldıDondurma şakası berbattı yine grupları çıkar elenir @dreamy
Bir şarkı daha çıkacak Diplo ile BABA dünyaya açıldı
Dünyaya açılmak görmek istiyorsanız Amerika klibi geliyorMajor Lazer’la da şarkısı varmış yazın bir de herkesin bildiği Diplo şarkısı var zaten, dünyaya açılıyor artık. Bu yıl en az 3 şarkısı var gibi.
Klibi istediğin yerde çekersin, öyle dünyaya açılmak mı olur Önemli olan dünyaca ünlü sanatçıları birlikte çalışmaya ikna etmekDünyaya açılmak görmek istiyorsanız Amerika klibi geliyor
Ben düet yaptığı sanatçıları diyorum klibi orda çekse nolacak.Dünyaya açılmak görmek istiyorsanız Amerika klibi geliyor
Konuş jr. kütük konuş @ÇiğdemBen düet yaptığı sanatçıları diyorum klibi orda çekse nolacak.
Mustafa Sandal’ı seviyorum fazla ileri gitmek de istemiyorum
Ben düet yaptığı sanatçıları diyorum klibi orda çekse nolacak.
Mustafa Sandal’ı seviyorum fazla ileri gitmek de istemiyorum
Şunun kafasına az bile balta indiriyormuşsunKonuş jr. kütük konuş @Çiğdem
Mesajdaki alt satırı okumadın mı orda ileri gitmek istemediğimi paylaşmıştım.Şunun kafasına az bile balta indiriyormuşsun
Aleyna Tilki olunca konu, bazen kütüklük ruhum kabarıyor olabilir.Konuş jr. kütük konuş @Çiğdem
Aaa evet fazlada şey değil mesajın Kütük @MasacRE gazlamış birazMesajdaki alt satırı okumadın mı orda ileri gitmek istemediğimi paylaşmıştım.
Aleyna Tilki olunca konu, bazen kütüklük ruhum kabarıyor olabilir.
İkimiz de aynı şeyi söyledik aslındaAaa evet fazlada şey değil mesajın Kütük @MasacRE gazlamış biraz
Evet aynı anda atmışız bir de kalp kalbe karşıymış @Çiğdemİkimiz de aynı şeyi söyledik aslında
Evet aynı anda atmışız bir de kalp kalbe karşıymış @Çiğdem
Sen kütükçe söylediğin için gıcık olarak algılanıyorİkimiz de aynı şeyi söyledik aslında
Sanırım kendi sunuculuğum altında son 3 favori şarkıdan en iyi etkinlik bu oldu herşey istediğim gibiydi tekrardan hepinize teşekkürlerSimge
Oy toplanmayınca ne kadar kaliteli isimler çıkıyor finale