Bu söylediklerinize inanasım gelmedi nedenseBABA gümbür gümbür geliyor...
Belki ikiden fazla çıkacak bilemezsin.Yine iki şarkısı olmasına sevindim iki kere vurmak daha keyifli oluyor Eskiden 1 kere vuruyorduk tadı damağımızda kalıyordu @dreamy
O kalanlar arasında Öyle Kolaysa hariç hangisiyle karşılaşsa Aleyna'ya oy verirdim yine ama şans işte Seneye böyle denk gelmez artık herhalde sonuna kadar desteklerim ben deBu söylediklerinize inanasım gelmedi nedense
Bu söylediklerinize inanasım gelmedi nedense
İnanma zaten ayoll bunlar etkisiz elamanlar ve artık tilki kızı avlama kulubunun üyesi oldular neden çünkü tilki kızı avladılar @SherlockO kalanlar arasında Öyle Kolaysa hariç hangisiyle karşılaşsa Aleyna'ya oy verirdim yine ama şans işte Seneye böyle denk gelmez artık herhalde sonuna kadar desteklerim ben de
İnanma zaten ayoll bunlar etkisiz elamanlar ve artık tilki kızı avlama kulubunun üyesi oldular neden çünkü tilki kızı avladılar @Sherlock
Tamam hadi öyle olsun.O kalanlar arasında Öyle Kolaysa hariç hangisiyle karşılaşsa Aleyna'ya oy verirdim yine ama şans işte Seneye böyle denk gelmez artık herhalde sonuna kadar desteklerim ben de
Ayy inanma şuna kafana yediğin baltaları unuttun mu Erol taş gibi gülüyordu @MasacRETamam hadi öyle olsun.
Ben de napayım böyleyim huyum kurusun ki... @MasacRE
Bu yarışmanın kısstası şu tilki kız dısında kim kazanırsa kazansın @MasacREAleyna’ya karşı verdiği oy en azından yabancıya gitmemiş. O yüzden fazla şey etmedim
Mabel de şampiyonluğu hak ediyor Aleyna BABA daha genç zaten o daha çok şampiyonluklar elde ederAleyna’ya karşı verdiği oy en azından yabancıya gitmemiş. O yüzden fazla şey etmedim