2.Tur son durak olur senin sevilmiyor hesabına göreHeee çıkmış diyince listeye girememiş olarak sandım Tamam bacım
2.Tur son durak olur senin sevilmiyor hesabına göreHeee çıkmış diyince listeye girememiş olarak sandım Tamam bacım
Görüldüğü üzere kıl payı bi üste çıkmış2.Tur son durak olur senin sevilmiyor hesabına göre
Aaa ozaman oy atmayacan bu şarkıyaO sen olsan bariyi destekleyene şaşairim zaten Aleynayı desteklemek ayrı o şarkıyı desteklemek ayrı... Bak bana ben Aleynayı destekliyorum ama şarkıyı desteklemiyorum
Aynen öyle izlenme sayısına göre bakıyorlar İnş oylamayı bunu fark ederek oylarlarAaa ozaman oy atmayacan bu şarkıya
Şarkıyı doğru düzgün kimse beğenmedi aslında sırf izlenmeden dolayı göz boyandı Düşük kalsaydı şuan beğenenler büyük bir linç ediyor olacaktı
Aaa ne ediyorsa etsinler en azından gözüme girdin bu konuda baya gıcık kaptırmıştın kendineAynen öyle izlenme sayısına göre bakıyorlar İnş oylamayı bunu fark ederek oylarlar
Bak ilk dinlediğim zamandan yorumumAaa ne ediyorsa etsinler en azından gözüme girdin bu konuda baya gıcık kaptırmıştın kendine
Harika atmadım çünkü bir kelimede batırmışsın sen tahmin et hangisi olduğunuBak ilk dinlediğim zamandan yorumum
https://fav10.net/forum/threads/aleyna-tilki-sen-olsan-bari-yeni-klip.269967/page-3#post-3117330
Harika at diye mi link attım sankiHarika atmadım çünkü bir kelimede batırmışsın sen tahmin et hangisi olduğunu
Hazır kuvvetli oy almadan turu geçmişken ondan yüksek oy almış biriyle berabere kalmasını sağlar sonrada tekmeyi atarız kurtulduk 2.turdan @Forumdash @S.G.A.T.Ben oy vermeyi unuttum bu gruplara Sen de sırf Aleyna'ya oy kullanmayayım diye hatırlatmadın değil mi çakal
2. turlarda kaç şarkı çıkacak üst tura her gruptanHazır kuvvetli oy almadan turu geçmişken ondan yüksek oy almış biriyle berabere kalmasını sağlar sonrada tekmeyi atarız kurtulduk 2.turdan @Forumdash @S.G.A.T.
Gece görürsün Tilki Kızı erken hallettik bu fırsat kaçmaz2. turlarda kaç şarkı çıkacak üst tura her gruptan
Çok beklersin Aleyna baba için bu turlar çerez bir kereGece görürsün Tilki Kızı erken hallettik bu fırsat kaçmaz