2.Tur son durak olur senin sevilmiyor hesabına göreHeee çıkmış diyince listeye girememiş olarak sandımTamam bacım
![]()
2.Tur son durak olur senin sevilmiyor hesabına göreHeee çıkmış diyince listeye girememiş olarak sandımTamam bacım
![]()
Görüldüğü üzere kıl payı bi üste çıkmış2.Tur son durak olur senin sevilmiyor hesabına göre![]()
![]()
![]()
Aaa ozaman oy atmayacan bu şarkıyaO sen olsan bariyi destekleyene şaşairim zatenAleynayı desteklemek ayrı o şarkıyı desteklemek ayrı... Bak bana ben Aleynayı destekliyorum ama şarkıyı desteklemiyorum
![]()
Aynen öyle izlenme sayısına göre bakıyorlarAaa ozaman oy atmayacan bu şarkıya
Şarkıyı doğru düzgün kimse beğenmedi aslında sırf izlenmeden dolayı göz boyandıDüşük kalsaydı şuan beğenenler büyük bir linç ediyor olacaktı
![]()
![]()
![]()
Aaa ne ediyorsa etsinler en azından gözüme girdin bu konuda baya gıcık kaptırmıştın kendineAynen öyle izlenme sayısına göre bakıyorlarİnş oylamayı bunu fark ederek oylarlar
![]()
Bak ilk dinlediğim zamandan yorumumAaa ne ediyorsa etsinler en azından gözüme girdin bu konuda baya gıcık kaptırmıştın kendine![]()
![]()
![]()
Harika atmadım çünkü bir kelimede batırmışsın sen tahmin et hangisi olduğunuBak ilk dinlediğim zamandan yorumum
https://fav10.net/forum/threads/aleyna-tilki-sen-olsan-bari-yeni-klip.269967/page-3#post-3117330
Harika at diye mi link attım sankiHarika atmadım çünkü bir kelimede batırmışsın sen tahmin et hangisi olduğunu![]()
![]()
![]()
Hazır kuvvetli oy almadan turu geçmişken ondan yüksek oy almış biriyle berabere kalmasını sağlar sonrada tekmeyi atarız kurtulduk 2.turdanBen oy vermeyi unuttum bu gruplaraSen de sırf Aleyna'ya oy kullanmayayım diye hatırlatmadın değil mi çakal
![]()
2. turlarda kaç şarkı çıkacak üst tura her gruptanHazır kuvvetli oy almadan turu geçmişken ondan yüksek oy almış biriyle berabere kalmasını sağlar sonrada tekmeyi atarız kurtulduk 2.turdan@Forumdash @S.G.A.T.
Gece görürsün2. turlarda kaç şarkı çıkacak üst tura her gruptan![]()
Çok beklersin Aleyna baba için bu turlar çerez bir kereGece görürsünTilki Kızı erken hallettik bu fırsat kaçmaz
![]()