Çok teşekkür ederim pusuda bekleyip seni kapmak isteyenlere inatValla hem Sıla hem Türkmen'i severim şarkılar da sevdiğim şarkılar ortalık kızışsın diye Sıla dedim Türkmen geride olsa Türkmen derdim düşünmeden.
Çok teşekkür ederim pusuda bekleyip seni kapmak isteyenlere inatValla hem Sıla hem Türkmen'i severim şarkılar da sevdiğim şarkılar ortalık kızışsın diye Sıla dedim Türkmen geride olsa Türkmen derdim düşünmeden.
Laf mı vuruyon La sen banaKıran kırana geçiyor, gönlüm Ayşegül'ün kazanmasından yana ama forumda hiç aktif olmayan, az veya hiç mesajlı isimlerin katılması sayesinde büyük ihtimalle Sıla galip gelecektir.
Fakat Yalın finale çıkmadığı taktirde bu gruptan kim galip gelirse gelsin desteğim çok büyük ihtimalle Simge'nin olacaktır.
Laf mı vuruyon La sen banao dediğin bilinmeyen isimleri ben tanıyorum yetmez mi
@GunesinOglu Sıla Afitap desteğini bekliyor kanka nolur beni kırma ve Sıla de
Helni var mesela o Kırgın Çiçekler izliyor Ve sohbetimiz varFırsatını buldum mu arada böyle gıcıklıklar yaparım kızdırmak içinAma hiç mesajı olmayan üyelerin sayesinde tek farklı galip gelirse ilginç olurdu doğrusu.
Adam gibi adam beVerdim oyu 😉 Sıla'nın tüm parçalarına hastayım fakat parça olarak bu sefer " Durum Leyla" daha çok hoşuma gitti
Bir önceki turda 9 oy zor alan şarkı50'ye az kaldı.
Tatlım seçenekler azaldıkça oyların dağılımı da değişir 9 oy aldığındaki seçenek sayısıyla şimdi bir mi? Karşısında tek seçenek var haliyle Afitap'ı beğenmeyenler Durum Leyla diyor..Bir önceki turda 9 oy zor alan şarkı
Şarkı kötü değil biliyorum sevdiğim bir şarkı zaten ama benim için Sıla'dan daha iyisi YokTatlım seçenekler azaldıkça oyların dağılımı da değişir 9 oy aldığındaki seçenek sayısıyla şimdi bir mi? Karşısında tek seçenek var haliyle Afitap'ı beğenmeyenler Durum Leyla diyor..
Ayrıca Durum Leyla da harikulade bir şarkı bence bir müzik insanı olacak bu şarkının finale çıkmasına sevinmelisin.
@XanTier'i neden etiketlemediniz.Şarkı kötü değil biliyorum sevdiğim bir şarkı zaten ama benim için Sıla'dan daha iyisi YokAna sayfadan kaybolan konu bir anda Emin Özaltun'un oyuyla yalpalandı bu kadar zamandır kullanmamış gecenin 1'inde kullanası gelmişHayır yani bana hiç gerçekçi gelmiyor
Yeni Fav10'da en az 3 üye politikası izledik iki kat arttı neden şaşırıyorsun?la bu ka üyeyi nerede saklamış @OzaN 25 ten yukarısı gözükmez genelde forumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?