Burası da benim umurumda değil zaten iki tane birbirinden kötü şarkı o yüzden sıkıntı yok güzel anlaşma yaniSarp'ı nasıl olsa daha desteklemeyeceğim
Burası da benim umurumda değil zaten iki tane birbirinden kötü şarkı o yüzden sıkıntı yok güzel anlaşma yaniSarp'ı nasıl olsa daha desteklemeyeceğim
Kötü dediğin için Emire oy toplayayım mı yaparım yaniBurası da benim umurumda değil zaten iki tane birbirinden kötü şarkı o yüzden sıkıntı yok güzel anlaşma yani
Kötü dediğin için Emire oy toplayayım mı yaparım yani
DINININI ( bunu müzik olarak düşünün)
Bir önceki grupta Sıla hep gerideyken tur atladi. Acaba şimdi tam tersimi olacakberaberlik yine Silaya yarayacak ve hala hiç birşey bitmiş değil
Bakalım @Bully Yankıyı birinciliğe taşıyacakmı yoksa gülen taraf DenYiğ mi olacak@MasacRE- nin ihanetine Bully ne diyecek
DINININI.......
DenYiğ olacakDINININI ( bunu müzik olarak düşünün)
Bir önceki grupta Sıla hep gerideyken tur atladi. Acaba şimdi tam tersimi olacakberaberlik yine Silaya yarayacak ve hala hiç birşey bitmiş değil
Bakalım @Bully Yankıyı birinciliğe taşıyacakmı yoksa gülen taraf DenYiğ mi olacak@MasacRE- nin ihanetine Bully ne diyecek
DINININI.......
Ben @Bully nin gerçekten desteklediği isimlere destek oldum zaten burada da hangisinin kazandığı umurumda değil bana göre ikisi de finali haketmeyen şarkılarDINININI ( bunu müzik olarak düşünün)
DINININI.......
Bu ihanet çok konuşulurDINININI ( bunu müzik olarak düşünün)
DINININI.......
Aynen Seviyor Sevmiyor çifti gibiyiz
Hoş gelmişsin enisimSılacım arayı açmış iyicene
Niye ki Simgeciler de mi seni kandırdıOy vermeme konusunda iyice emin oldum sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?