2016 En Favori Şarkı 2016 | 4.Tur | C Grubu

Hangi 2 Şarkı Çeyrek Finale Yükselsin ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
La ne yaptın sen

Bunu gözardı mı ettin şimdi @Çiğdem- in eline vermişsin fırsatı değiştirmene hayatta izin vermez

La ne yaptın sen

Bunu gözardı mı ettin şimdi @Çiğdem- in eline vermişsin fırsatı değiştirmene hayatta izin vermez

kesinlikle kabul etmiyorum elim sürçtü eğer hogatha düzeltmezse oy falan vermem diğer guruplara lanet olsun
İşte bu da @Çiğdem- in bir tuzağıydı sana artık her şey için çok geç
ben tilki kızı halledicemd emiştim ayoll destere bile oy veremedi emrah karadumanı ön planda tuttum

kesinlikle kabul etmiyorum elim sürçtü eğer hogatha düzeltmezse oy falan vermem diğer guruplara lanet olsun
Sana da lanet olsun beter ol inşallah

Aleyna'ya rağmen Yalın'a verdiğin destekten ötürü de teşekkürler

ben tilki kızı halledicemd emiştim ayoll destere bile oy veremedi emrah karadumanı ön planda tuttum
Kız geçende seni oyuna getirmişti oy konusunda, onun da intikamını almış oldun işte

Allah büyük

kesinlikle oyumun düzeltilmesi için @Çiğdem- e ısrarla başvurumu yapacağım olmazsa tee AİHM e kadar gider bu iş o da olmadı oy falan vermem artık
aaa evet kemalimin hakkını yiyen böyle olur işte boğazında kalır

kesinlikle oyumun düzeltilmesi için @Çiğdem- e ısrarla başvurumu yapacağım olmazsa tee AİHM e kadar gider bu iş o da olmadı oy falan vermem artık
Aynen bir daha oy vermeyeceğim de sözünde de kararlı ol belki o zaman bir ihtimal seni kaybetmemek için izin verir @Çiğdem- şansını buradan dene bakalım

Zor bir grup olmus. Sıla garanti ama başka iki sanatcıdan acaba hangisini seçsem .
sarkilari baska gün iyice dinleyip ona göre oylamamı yaparım

Aynen bir daha oy vermeyeceğim de sözünde de kararlı ol belki o zaman bir ihtimal seni kaybetmemek için izin verir @Çiğdem- şansını buradan dene bakalım
haha aa kıyamam darılıp gitmiş ayoll
gelsinde oy değiştirir @destere

kazandık direndk haklıyız tabi

haha aa kıyamam darılıp gitmiş ayoll
gelsinde oy değiştirir @destere
hanı geldim niye oyumu değiştiremiyorum

Zor bir grup olmus. Sıla garanti ama başka iki sanatcıdan acaba hangisini seçsem .
sarkilari baska gün iyice dinleyip ona göre oylamamı yaparım
aleyna diyeceksin tabiki

kazandık direndk haklıyız tabi

hanı geldim niye oyumu değiştiremiyorum

aleyna diyeceksin tabiki
sanki sen dedinmiki

hani isteeyecektin artik birsey?
sana kizginim biraz. baskalarini sevidirdin ve sonuc gecemdede alay konusu oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...