Olsun Engerek'i yiyip de gitmiş olur en azından, başka bir grupta üst tura çıkabilirdi@Bully boşuna sevinme bir daha Ki tur en geç gidecek
Daha dur bitmediOlsun Engerek'i yiyip de gitmiş olur en azından, başka bir grupta üst tura çıkabilirdi
Verdim ayarı dostum ama Engerek biraz geride kalmış.
Olsun daha oy vermeyen çok Amaç Bully korksunVerdim ayarı dostum ama Engerek biraz geride kalmış.
engerekle afitap ı yanyana aynı guruba düşürenlere lanet olsun
En Favori Şarkı 2016, 4. turuyla devam ediyor.
4. turlarda her gruptan en fazla 2 şarkıya oy verilecek ve en çok oy alan ilk 2 şarkı çeyrek finale yükselecek.
Afiş için @Harunnn60 a ve yardımları içinde @Bully a teşekkürler
Sıla - Engerek
Sıla - Afitap
Yalın - Tatlıyla Balla
Hande Yener - Mor
benim işim kolay bu gurupta engerek ve afitap derimde diğerleri şaşabilir sılanın iki şarkısınında yukarı çıkması şart hogatha tuzak kurmuş sılaya@Çiğdem- sana lanet okumuş bu hadsiz
@Çiğdem- sana lanet okumuş bu hadsiz
1 sıla yeterdi yalına neden destek olmadın ayollengerekle afitap ı yanyana aynı guruba düşürenlere lanet olsun
benim işim kolay bu gurupta engerek ve afitap derimde diğerleri şaşabilir sılanın iki şarkısınında yukarı çıkması şart hogatha tuzak kurmuş sılaya
Gücü yetiyorsa 2 şarkısıyla da geçsin Yalın'ımı1 sıla yeterdi yalına neden destek olmadın ayoll
naleti görücek o tilki kızı hallediyorum diğer grupta
iki şarkısınıda seviyorum sılanın mesela burda sıla erol evginle söylediği şarkıyla gelse o şarkıyı pas geçer yalın derdim ama şimdi öyle bir şansım yok engereğin nakarat kısmı harika afitap zaten harika1 sıla yeterdi yalına neden destek olmadın ayoll
naleti görücek o tilki kızı hallediyorum diğer grupta
diğer guruplara geçmeye cesaretim yok yine jüri ortalığı kokutmuşturGücü yetiyorsa 2 şarkısıyla da geçsin Yalın'ımı
Diğer gruplar hiç istediği gibi gitmiyor destere'nin
iki şarkısınıda seviyorum sılanın mesela burda sıla erol evginle söylediği şarkıyla gelse o şarkıyı pas geçer yalın derdim ama şimdi öyle bir şansım yok engereğin nakarat kısmı harika afitap zaten harika
diğer guruplara geçmeye cesaretim yok yine jüri ortalığı kokutmuştur
aa şimdi bu turu tekrar ben yönetiyorum diye bana iftira atmaya baslar bu ayollGücü yetiyorsa 2 şarkısıyla da geçsin Yalın'ımı
Diğer gruplar hiç istediği gibi gitmiyor destere'nin
baştan beri zaten gurupları kasıtlı olarak çarpıştırıyorsun ama sonunda ne yaparsan yap bu yarışmanın finalinde şampiyon bir bayan olacakaa şimdi bu turu tekrar ben yönetiyorum diye bana iftira atmaya baslar bu ayoll
@sokak sanati şimdi fark ettim de Sıla nefreti seni Yalıncı yaptırmış